În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Genți individual personalizate și imprimate cu fotografia, textul sau numele tău

Genți personalizate și imprimate cu propriile imagini, texte sau nume. Selecție mare în magazinul de genți: geantă de cumpărături, rucsac pentru copii, portofel, etui, geantă de umăr pentru cei mari și cei mici.

  • Prelucrează online și gratuit fotografiile tale
  • Genți individual personalizate cu fotografia, textul sau numele tău
  • Nenumărate efecte foto creative
  • Ușor de curățat și rezistente la abraziuni și zgârieturi
  • Disponibil și în varianta MagicName sau colaje foto
  • Calitate înaltă a imprimării și al materialului
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizează individual genți cu fotografia, textul sau numele tău

Programul online gratuit de prelucrare a imaginilor de la PhotoFancy.ro, îți permite prelucrarea profesională a imaginii tale cu nenumăratele efecte foto creative. Când fotografia ta va avea rezoluția optimă, vei putea cu aceasta să personalizezi și să trimiți spre imprimare o geantă de mână sau de umăr, un portofel sau geantă de cosmetice. Posibilitatea de a personaliza o geantă-foto cu imaginea sau numele propriu, face din aceasta un companion unicat de zi cu zi. Așadar, poți crea o alternativă practică și personală în comparație cu gențile normale de mână sau de umăr. În plus, poți avea fotografia ta imprimată pe o suprafață de prezentare excepțională.

Genți imprimate cu fotografia sau numele propriu

Magazinul de genți de la PhotoFancy.ro îți pune la dispoziție o varietate de modele pentru diferite ocazii. Astfel, poți personaliza în trei dimensiuni genți de umăr cu fotografia ta, care pot fi purtate atât de femei cât și de bărbați. Dar la noi găsești și genți pentru birou sau Business. Geanta-Laptop poate fi personalizată cu design-ul tău individual, la fel ca geanta de umăr în care poți depozita documentele tale. Atunci când nu deții o fotografie proprie, poți alege un motiv din gama noastră MagicName. Astfel, vei intra în posesia unei genți personalizate cu numele tău sau al unei alte persoane. Numele va apărea pe fotografii profesionale cu locuri neobișnuite. Atât în cazul în care personalizezi o geantă cu fotografia ta cât și în cazul în care personalizezi una cu numele dorit, în ambele cazuri va fi o geantă unicată, un cadou ideal pentru partenerul/partenera de viață, cunoștiințe, prieteni sau colegi.

Genți individuale cu imprimare foto - pentru adulți sau școlari

În afară de gențile de umăr, găsești în magazinul nostru online și geantă de cumpărături din bumbac, genți pentru cosmetice, diferite modele de portofel și etui. Toate acestea pot fi personalizate cu modelul tău. Pe lângă aceste genți punem la dispoziția scolarilor alternative creative, necesare cerințelor școlare. Astfel, poți personaliza cu imaginea ta proprie sau cu un motiv MagicName un rucsac pentru copii, un penar cu sau fără conținut inclus. Desigur, imprimăm și etuiul tău pentru ochelari, portofelul pentru bărbați sau în format „chelner” și chiar și portofelul tău în formă de inimă. Toate gențile cu fotografie sunt, nu numai prevăzute cu un material de calitate , ci și procesul de imprimare a fotografiei este unul de calitate. Atât gențile cât și imprimarea sunt rezistente la abraziuni și zgârieturi și pot fi ușor curățate. Motivul tău va fi imprimat direct în fibrele textile și va avea astfel o lungă durabilitate. Așadar, poți personaliza și imprima cu fotografia ta o geantă de calitate. Alegerea îți aparține!