În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare placă foto cu propria fotografie - o ramă foto cu suport

Personalizare și imprimare ramă foto de birou, din sticlă acrilică sau pânză, cu fotografie, nume sau siglă: la PhotoFancy îți poți , pentru birou, pentru recepție sau pentru a fi oferită cadou.

  • Personalizare placă foto cu propria fotografie
  • Fiecare este disponibilă în format portret sau peisaj
  • Disponibil ca placă din sticlă acrilică cu suport sau pânză cu șevalet
  • Imprimare extraordinară în 6 culori, pentru tonuri perfecte ale pielii sau pastelate
  • Prelucrare la standarde înalte a materialelor
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Fotografie cu suport, pentru birou

Fotografiile în ramă decorează pereții și birourile, însă formatele mai mici au dezavantajul că rama ocupă o mare parte a imaginii. Ramele noastre din sticlă acrilică sau pânză, cu suport, pot fi expuse la fel de simplu ca o ramă de birou, dar fără restricții optice: fără rama care distrage atenția și fără plăci de sticlă care formează bule de aer. În schimb, noi folosim fie pânză sau o placă din sticlă acrilică pentru fotografia ta de birou, pe care imprimăm direct fotografia ta. Îți poți modela placa foto ca pe o placă foto din sticlă acrilică sau ca pe o pânză imprimată cu fotografie, la dimensiunea potrivită pentru birou, cu suport stabil sau șevalet, pentru a fi expusă. O astfel de placă foto decorează frumos diferite camere și este potrivită pentru diferite ocazii la care pot fi oferite cadouri personalizate cu fotografie. De exemplu, îți poți „lua” jumătatea cu tine la birou, într-un extraordinar portret așezat pe birou. Sau poți personaliza plăci foto cu fotografii ale nepoților pe care să le oferi în dar de Crăciun bunicii. Bunicile adoră cadourile personalizate cu fotografie! Însă ramele foto de birou nu sunt apreciate numai în familie sau de către prieteni. Plăcile foto sunt folosite cu succes și în mediul de afaceri, ca panouri informativ sau plăcuțe de nume, pe birou sau la recepție.

Personalizare placă foto cu propria fotografie

Nu ai nevoie de mare lucru pentru a-ți putea personaliza o placă foto. Poți încărca o fotografie din arhiva proprie, poți prelucra fotografia pe PhotoFancy sau poți alege un model cu nume. În toate cele trei cazuri noi îți vom imprima placa foto exact așa cum ți-o dorești. Dacă știi deja exact cum vrei să arate placa ta foto cu model personalizat și dacă ai mai procesat fotografii, poți să-ți prelucrezi singur fotografia, sigla, graficul sau orice alt model și să îl încarci direct sub formă de fișier JPG. Însă poți să-ți personalizezi placa foto cu fotografie personală și în browser, cu ajutorul expertului nostru și poți, de exemplu, să inserezi rame ingenioase în imagine, să corectezi culorile sau să alegi un model deja existent - totul este posibil fără să fie necesar să descarci un software. Și în cazul modelelor cu nume este foarte simplu să-ți personalizezi placa foto: îți alegi unul dintre modele disponibile și adaugi un nume sau un scurt text. După numai un clic, acesta este introdus în modelul ales.

Rame foto pentru birou, personalizate cu propria fotografie, în diferite formate

Poți alege o placă foto din sticlă acrilică cu suport sau o placă din pânză susținută de un șevalet de mărime corespunzătoare. Deoarece suprafata fotografiilor pentru birou este în general limitată, oferim plăci foto la mai multe dimensiuni - de la 17 x 12 cm până la A4. Astfel, ai la dispoziție până la 624 de centimetri pătrați pe care îi poți personaliza pe placa ta foto, atât în format portret cât și în format peisaj. La modelul cu șevalet întindem o pânză de cea mai bună calitate pe o ramă din lemn, mariginile pânzei fiind de asemenea imprimate cu modelul ales. Culorile imprimeului sunt intense, însă suprafața nu reflectă lumina. În schimb, la modelul de placă foto din sticlă acrilică suprafața este lucioasă, creând un efect 3D al imaginii, care este imprimată pe partea posterioară a sticlei transparente. Atât sticla acrilică cât și pânza sunt rezistente la lumină, păstrând culorile strălucitoare pentru multă vreme.