În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă de mobil personalizată pentru Samsung Galaxy S21 5G

Transformăm husa pentru smartphone într-un accesoriu unicat! La noi poți personaliza rapid și simplu o husă Samsung Galaxy S21 5G, iar noi imprimăm pe aceasta o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare online
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Samsung Galaxy S21 5G

Ești unic(ă)! Demonstrează acest lucru și cu ajutorul husei tale de protecție! Pe PhotoFancy îți poți personaliza chiar tu rapid, simplu și fără bătăi de cap o husă individuală pentru Samsung Galaxy S21 5G. Imortalizează persoane dragi sau o amintire deosebită pe husa ta foto individuală. Nu există limite privind creativitatea: de la cea mai frumoasă imagine din concediu sau fotografii romantice cu jumătatea ta până la instantanee amuzante cu familia. Inspiră-te și descoperă diferite efecte foto sau modele creative pe care le poți folosi pentru a evidenția un nume sau un mesaj text. Astfel, husa de mobil personalizată va fi un accesoriu elegant și cu adevărat unicat care va atrage privirile celorlalți.

Husă smartphone Samsung Galaxy S21 5G cu fotografie, nume sau text

Dacă dorești să-ți personalizezi husa pentru Samsung Galaxy S21, pe PhotoFancy îți stau la dispoziție numeroase modele. Carcasa clasică din material sintetic surprinde mai ales prin calitatea imprimeului strălucitor. Opțiunea cu bumper oferă protecție de jur-împrejur, protejându-ți mobilul împotriva zgârieturilor, a șocurilor și a altor daune. O altă opțiune este cea de imprimare a suprafețelor laterale, care permite imprimarea imaginii și pe canturile husei, ceea ce va scoate și mai mult în evidență modelul tău.

Imprimare flipcase individual pentru Galaxy S21 5G

Husa flipcase pentru Samsung Galaxy S21 5G cu o fotografie, un nume sau un text la alegere este un accesoriu multitalent. Aceasta acoperă în întregime smartephone-ul și dispune de o închidere rapidă cu magnet. Protecția de jur-împrejur protejează atât canturile și partea din spate cât și ecranul telefonului. Imprimeul textil în profunzimea materialului poate fi curățat și este rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că te vei bucura multă vreme de husa ta foto. Datorită buzunarelor interioare deosebit de practicepentru carduri, documente de identitate și bancnote, cele mai importante obiecte sunt mereu la îndemână, iar tu vei avea mereu la vedere cele mai frumoase amintiri.

Personalizare carcasă foto pentru Samsung Galaxy S21 5G

Dă frâu liber creativității! Pe PhotoFancy îți poți personaliza rapid și simplu husa ta de mobil individuală pentruSamsung Galaxy S21 5G, iar noi imprimăm pe aceasta imaginea ta, un nume sau un text. Nu este necesar să descarci un software special, deoarce întregul proces are loc online, direct în browser. Mai întâi selectează un model sau alege să creezi husa fără un model din colecția noastră. Te vom redirecționa automat către configuratorul online, unde poți să încarci o imagine proprie, să încerci efecte foto, să introduci un nume ori un mesaj text sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa Galaxy. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de mobil exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa pentru smartphone este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, după puțin timp vei primi noul tău accesoriul preferat.