În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Fotografia și numele tău imprimate pe un metru pliant

Cadoul ideal pentru maiștri: metru pliant personalizat cu o fotografie sau un nume. Comandă pe PhotoFancy un metru personalizat, pe care îl poți folosi ca instrument clasic pentru măsurători sau ca breloc.

  • Imprimare metru pliant unicat
  • Imprimare directă, aspect semi-mat, imprimeu rezistent la zgârieturi
  • Metru pliant clasic sau breloc
  • Segmente din material sintetic rezistent (cu inserții de fibră de sticlă)
  • Alege o fotografie, un nume sau un text pentru personalizare
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Un metru pliant personalizat cu fotografie sau nume

Metrul pliant personalizat cu nume este un cadou promoțional recunoscut și îndrăgit de atelierele de meșteșuguri și magazinele cu materiale de construcții. Dacă dorești să plasezi o comandă mare de metri plianți personalizați cu nume sau cu sigla ta, PhotoFancy este locul potrivit. Doar că aici primești chiar mai mult decât atât: imprimăm pe metri plianți nu numai sigle, ci și fotografii și nume. Dacă ne pui la dispoziție o fotografie în format panoramic, o putem imprima pe întregul metru. Fotografiile în alte formate le imprimăm împreună cu câteva rânduri de text – imprimăm pe aceste accesorii exact ceea ce dorești.

Imprimare metri plianți clasici

Metrul „normal“, cu o lungime de 2 m și cu 10 segmente, este modelul clasic de metru pliant, care se pierde în mulțime din cauza asemănării cu ceilalți metri. Un metru pliant personalizat cu fotografie sau cu nume ușurează extraordinar găsirea lui de către proprietar. Acest lucru este valabil și pentru versiunea flexibilă a metrului - ruleta. Însă accesoriile meșterilor se aseamănă extrem de mult și în ceea ce privește instrumentele de luat masa sau băut bere. Astfel, dacă dorești să oferi cadou unui meșter un metru personalizat, poți comanda în același timp și un termos sau o halbă de bere cu model unicat – persoana căreia le oferi se va bucura cu siguranță! Atunci când personalizezi metrul, poți alege dacă dorești să imprimăm fotografia pe întreaga lungime a acestuia sau dacă preferi ca pe lângă imagine să apară și un nume sau un text scurt.

Imprimare metru pliant tip breloc – cadoul perfect

Metrul nostru tip breloc, personalizat cu fotografie, este mai mult o mică atenție decât un instrument adevărat. Cu toate acestea, este complet funcțional. Dacă dorești să personalizezi un metru pliant și să-l oferi cadou, un astfel de metru personalizat este darul ideal. Cu o lungime totală de 50 cm, brelocul-metru este extrem de practic, însă nu suprasolicită brelocul. Fotografia ta va fi imprimată pe metru pe o suprafață maximă de 6,5 x 2,5 cm. Poți alege dacă dorești să imprimăm modelul pe întreaga suprafață laterală a metrului sau dacă preferi să aibă și o ramă fără imprimeu. Alternativ, putem imprima pe metru și nume sau alte texte.

Metru pliant personalizat cu nume sau fotografie

Experiența a demonstrat că cei care folosesc frecvent metri plianți se bucură foarte mult să primească în dar un metru pliant personalizat. Creează acum un model unicat pentru un metru pliant și oferă-l cadou unui maistru. Extrem de practic, metrul pliant este mereu la îndemână. La noi poți personaliza un astfel de metru pentru măsurători, iar noi inscripționăm sigla sau textul alese pe acesta. Bine-nțeles că poți alege și o fotografie pentru personalizarea instrumentului.