În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Căni personalizate și imprimate cu poza ta

Cană personală pentru acasă sau birou, personalizată cu fotografia ta sau inscripționată cu numele tău.

 • Prelucrează fotografii online gratuit
 • Selecție mare în rândul cănilor de băut: de la cana personalizată din ceramică, în diverse modele și dimensiuni, până la termosul din aluminiu
 • Diverse efecte de imagine
 • Imprimare prin transfer termic pentru o rezistență îndelungată
 • Cană inscripționată cu numele tău
 • Rezistentă la zgârieturi și potrivită pentru mașina de spălat vase
 1. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană pentru copii

  La fel de mic ca 79,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Ceasca Espresso

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 7. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 8. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 9. Cană de sticlă

  74,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Comandă pentru cafeaua de dimineață o cană personalizată cu poza ta

Ziua începe cu o cafea bună. Savureaz-o zilnic dintr-o cană personalizată cu motivul tău. La alegere, îți poți imprima cana de cafea cu poza ta, cu un text haios sau chiar cu numele dorit. În mod cert deții o grămadă de poze pe calculatorul tău însă multe din ele, înainte de a fi imprimate pe cana ta de băut, necesită un retuș profesional. Așadar, accesează site-ul nostru PhotoFancy, încarcă-ți pozele și prelucrează-le online cu numeroasele efecte foto creative. Cu imaginea astfel obținută îți poți personaliza, la un preț accesibil oricărui buzunar, cana ta cea nouă. Din această cană, îți vei savura zilnic lichidul preferat. Acest lucru îți va oferi o stare de bine, dorind să le oferi și celor dragi un asemenea cadou personalizat. Oportunități se vor ivi oricând: diverse aniversări, absolviri sau pur și simplu pentru a face surprize plăcute.

Imprimă căni cu numele sau poza ta

Căni personalizate sunt idei extraordinare de cadou pentru orice grup de vârstă. Selecția diversă a cănilor în combinație cu fotografia ta proprie îți oferă numeroase posibilități de personalizare. În afara pozei tale, poți inscripționa cana și cu numele dorit. Funcția MagicName îți pune la dispoziție peste 300 de motive profesionale, în care îți poți trece numele. Acesta poate fi trecut în nisipurile unui ștrand, în norii de pe cer , într-un tort sau ca și denumire a unei străzi ori a unei stații. Așadar, nu ești supus restricțiilor. Totodată, îți punem la dispoziție și numeroase modele pentru crearea colajelor foto. Astfel, ai posibilitatea de a încărca de până la 13 poze și de a le imprima pe cana ta personală. Ca și la funcția MagicName găsești și la rubrica colaje diverse teme de dragoste, personaje, animale/natură sau aniversări care te pot inspira în crearea colajului.

Selecție mare de modele de căni pentru personalizare și imprimare

Folosește-ți creativitatea și personalizează o cană de băut cu poza ta. Un aspect important joacă și alegerea modelului cănii destinate imprimării. Alege cana perfectă în funcție de destinația ei. Pentru acasă sau birou sunt cel mai potrivite cănile „Standard“ sau cele „Negre“. Pentru a face o surpriză celui drag, îți recomandăm cana termosensibilă sau cea de Design. În cazul acestora motivul tău va fi la vedere, doar la introducerea în cană al unui lichid fierbinte. De asemenea, ai la dispoziție și alte modele, precum: cana de fotbal, cana cu mânerul în formă de inimă, cana de Crăciun sau chiar și cana pentru ceai. Toate acestea pot fi personalizate și imprimate cu motivul tău. Toate cănile au o calitate extraordinară și o imprimare lucioasă. Totodată, sunt rezistente la zgârieturi și potrivite pentru mașina de spălat vase.