În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S20 Plus

Transformă-ți smartphone-ul într-un unicat! Pe Photofancy îți poți crea chiar tu o husă de mobil individuală pentru Samsung Galaxy S20+, cu o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Husă de mobil cu design individual
  • Protecție premium împotriva șocurilor (opțiune cu bumper)
  • Personalizare cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează imaginile complet gratuit
  • Calitate excelentă a imprimeului
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Samsung Galaxy S20 Plus

Vrei să-ți personalizezi o husă unicat pentru Samsung Galaxy S20+? Dacă răspunsul este DA, Photofancy este locul potrivit pentru tine. La noi, îți poți personaliza rapid și simplu o husă de mobil individuală, iar noi imprimăm modelul ales pe aceasta. Arată-ți personalitatea și transformă-ți smartphone-ul într-un însoțitor unicat pentru viața de zi cu zi. În prezent, husele cu fotografie sunt deosebit de apreciate. Indiferent dacă alegi o imagine cu animalul tău de companie, cu familia sau cu jumătatea ta, la noi tu stabilești cum va arăta husa smartphone pentruGalaxy S20 Plus! Ai putea, de asemenea, să te inspiri din numeroarele modele creative cu text sau nume pe care ți le punem la dispoziție pentru a personaliza husa ta individuală Galaxy cu un nume la alegere sau cu un motto amuzant. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea!

Carcasă individuală pentru Samsung Galaxy S20+, cu poza ta

Husa tip hardcase este accesoriul clasic pentru telefonul mobil: datorită inserțiilor de metal, aceasta protejează partea din spate și marginile laterale ale mobilului. Poți alege și opțiunea cu bumper, care-ți oferă o protecție premium suplimentară împotriva șocurilor și a murdăriei. Husa pentru smartphone, fabricată din material sintetic și personalizată cu o fotografie sau un nume, surprinde prin imprimeul strălucitor de calitate superioară, rezistent la zgârieturi. Dacă alegi opțiunea cu imprimare de jur-împrejur, modelul ales este imprimat și pe marginile laterale ale husei de protecție pentru Samsung Galaxy S20 Plus. Astfel, fotografia ta preferată va fi garantat în centrul atenției.

Imprimare flipcase personalizat pentru Samsung Galaxy S20 Plus

Îți dorești o husă foto care să-ți protejeze telefonul Samsung Galaxy S20+ în mod eficient și care să surprindă printr-un aspect unic? Husa flipcase pentru Samsung Galaxy S20 Plus acoperă întregul mobil și are o închidere practică cu magnet. Modelul pe care îl alegi este imprimat pe husa din imitație de piele neagră prin intermediul metodei de imprimare textilă full-color, în urma căruia fibrele sunt colorate în profunzime. Astfel, imprimeul este rezistent la uzură și poate fi curățat. Buzunarele interioare sunt extrem de practice pentru carduri și documente de identitate: vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte.

Instrucțiuni: personalizare husă Samsung Galaxy S20+

Pe Photofancy îți poți crea chiar tu husa de mobil pentru Samsung Galaxy S20+ - este rapid, simplu și intuitiv. Nu este necesar să descarci niciun software, ci poți crea husa pentru Galaxy S20 Plus direct online. Alege mai întâi unul dintre numeroasele modele creative sau alege să creezi tu un model propriu. Te vom redirecționa automat în configuratorul online, unde poți să încarci fotografia aleasă, să introduci un nume sau un text la alegere și să efectuezi alte modificări. În plus, ai posibilitatea de a alege opțiuni suplimentare. În timpul procesului, vei vedea husa pentru Samsung Galaxy S20+ în previzualizarea produsului. După ce plasezi comanda, vom imprima modelul exact așa cum l-ai creat pe husa ta de protecție pentru Samsung Galaxy S20 Plus. În general, husa este gata pentru livrare în termen de 24 de ore. În scurt timp te vei putea bucura de husa ta unicat pentru smartphone.