În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Poster XXL personalizat și imprimat

Poza ta imprimată extraordinar pe un poster în dimensiunea dorită. În format XXL sau compact-mini compatibile cu ramele tale pentru imagini. TIPP: Înfrumusețează-ți imaginile gratuit cu ajutorul efectelor creative de la PhotoFancy.

  • Imprimare foto de calitate cu redarea extraordinară a culorilor
  • Cadre și efecte fotografice creative
  • Hârtie de imprimare Premium
  • Disponibil în dimensiunea dorită
  • Rezistent chiar și la lumina solară puternică
  • Gamă variată de modele cu design
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Poster XXL personalizat online și imprimat cu poza ta

Redă viața imaginilor tale transformând cele mai frumoase momente din viața ta de neuitat. Imprimă acum motivele tale preferate pe un poster XXL în calitate fotografică unică. Culorile vibrante și contrastele ridicate permit fotografiei imprimate să redea casei tale o nouă lumină și un decor aparte. Încarcă-ți poza pe PhotoFancy și alege dimensiunea dorită pentru noul tău poster personalizat. În configuratorul nostru online pentru poster și tablouri de perete este (aproape) totul posibil, indiferent dacă optezi pentru un poster în format mare sau mic.TIPP: Înfrumusețează-ți pozele cu cadrele și efectele fotografice creative. Un mod creativ de a oferi imaginii tale ceva deosebit. Astfel, posterul tău de perete va fi un punct de atracție foarte special.

Poster imprimat în dimensiunea dorită

Acum îți poți personaliza propriul poster în toate dimensiunile DIN existente. Cea mai recentă tehnologie de imprimare asigură culorile vii și contrastul ridicat al imaginilor imprimate pe un poster realizat din hârtie premium de 200 g/mp. Chiar și în cazul în care dorești imprimarea unui singur poster – la Photofancy ai această posibilitate, fără a fi nevoit de a lansa o comandă de sute de postere. Însă datorită prețurilor scăzute chiar și o comandă mai mare nu va fi o problemă.
TIPP: Imprimă-ți pur și simplu poza ta pe un poster, combinând-o cu un cadru imagine sofisticat. Astfel, îți vei transforma motivul dorit într-un cadou nemaipomenit sau într-un tablou creativ de perete.

Pozele preferate imprimate individual pe un poster

Datorită imprimării realizate cu protecție UV, posterul își va păstra culoarea chiar și la expunerea regulată la lumina soarelui. Alege varianta adecvată de poster și personalizează-l pur și simplu online. La PhotoFancy poți imprima posterele liber, în funcție de ideile tale – indiferent dacă optezi pentru o imagine simplă, una cu text sau un colaj foto. După ce ai trimis comanda, posterul personalizat va fi imprimat în decurs de 24 de ore după care va fi ambalat în condiții de siguranță și predat partenerilor noștri de transport. Astfel, vei intra în posesia imaginilor tale preferate într-un timp destul de scurt: fie poster pentru ușă, poster XXL, poster de perete, poster înrămat sau felicitare cu poză. Comandă acum la PhotoFancy posterul tău personalizat.