În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Preșuri pentru intrare personalizate

Ștergător pentru picioare cu fotografia ta: PhotoFancy imprimă fotografia sau sigla ta pe un preș unicat. Poți personaliza singur covorașul cu fotografie, atât pentru ușa de intrare de acasă cât și pentru sediul firmei.

  • Personalizare preș
  • Poliester rezistent
  • Rezistent la uzură și intemperii
  • Imprimăm pe covoraș fotografia, numele sau textul dorit
  • Baza din cauciuc negru, antiderapant
  • Disponibil în două mărimi
  • Lavabil până la 30°C
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și imprimare preș pentru intrare, cu fotografia ta

Un preș pentru intrare personalizat are mai multe avantaje: poți întâmpina oaspeții cu urările de bun venit încă de afară și poți spune câte ceva despre tine. Preșurile pentru intrare personalizate pot fi folosite în multe locuri! Pot fi o alternativă mai discretă a posterelor de tablă, indicând cine lucrează sau cine locuiește în spațiul respectiv. Un preș personalizat cu fotografie, folosit pe hol, le urează bun venit oaspeților, ajutându-i în același timp să găsească ușa potrivită. Acest lucru este valabil și în cazul covorașului pentru intrare personalizat cu nume și folosit la intrarea în sediul firmei. Desigur că poți personaliza și un preș care să transmită exact opusul - acasă, în fața ușii camerei, datorită unui mesaj de tipul „Vă rog nu deranjați acum!“ pot fi evitate multe neplăceri. În schimb, preșurile imprimate cu sigla firmei, folosite pentru intrarea în sediul acesteia, vor încuraja clienții să intre înăuntru. Personalizează preșurile pentru intrare cu fotografie exact așa cum îți dorești!

Covoraș personalizat pentru intrare, cu nume sau fotografie

Pe PhotoFancy poți personaliza preșurile pentru intrare folosindu-te de toate trucurile din domeniu. Ne poți pune la dispoziție direct în browser imaginea sau sigla pe care să o folosim pentru imprimeul preșului. Apoi poți personaliza preșul în diferite moduri: adaugă rame, inscripționează preșul foto cu nume sau creează modele MagicName. Aceste modele le cunoști cu siguranță de la calendarele personalizate cu nume: introducem un nume într-o imagine existentă, scrisul fiind format din diferite elemente. Putem imprima orice tip de fotografie sau imagine pe preșuri, satisfăcând astfel orice pretenție în privința calității. Imprimeul este full-color și este imprimat prin transfer textil. Astfel, poți personaliza preșul fără să-ți faci griji în privința durabilității imprimeului. Imaginea pentru covorașul personalizat cu fotografie o poți alege pentru dimensiunile 60 x 40 cm sau 80 x 60 cm. Programul nostru de personalizare îți va spune dacă rezoluția imaginii este suficient de bună pentru ca aceasta să poată fi imprimată pe preș.

Preș pentru intrare personalizat cu sigla firmei, la intrarea în sediu

Sigla firmei se potrivește perfect nu numai pentru padurile pentru birou ale angajaților, ci le poate ura bun venit și clienților. Comandă preșuri personalizate cu sigla ta și individualizează astfel zona de intrare în sediu. Covorașul pentru intrare personalizat cu fotografie este fabricat din poliester rezistent și face față cu brio traficului uzual dintr-un sediu. Baza din cauciuc este antiderapantă, astfel încât clienții să fie în siguranță dacă alegi să personalizezi un preș pentru intrarea în sediu. Bariera de praf personalizată cu nume își va păstra imprimeul chiar și dacă este folosită intensiv, fiind destinată zonelor de exterior. Dacă dorești să personalizezi preșuri pentru mai multe sedii, de la al cincilea covoraș foto personalizat cu siglă, în aceeași comandă, beneficiezi de reduceri semnificative.