În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Suport lumânare pastilă personalizat cu o fotografie

Cauți accesorii cu o notă personală pentru locuință sau un cadou personalizat? Atunci comandă suporturi pentru lumânări inscripționate cu o fotografie sau un nume!

  • Suport lumânare cu model unicat
  • Rezistent la zgârieturi și temperaturi ridicate
  • Personalizat cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Suprafață satinată
  • Imprimeu full-color strălucitor pe sticlă
  • Inclusiv lumânare gratuită
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Suport lumânare pastilă personalizat cu o fotografie

Suporturile pentru lumânare obișnuite îți par banale? Te afli în căutarea unor accesorii care să îți scoată în evidență creativitatea? Atunci încearcă să personalizezi chiar tu suporturi pentru lumânare. Un suport pentru lumânare pastilă cu fotografie îți evocă imaginația și se potrivește perfect în orice încăpere. Bine-nțeles că poți să comanzi un suport pentru lumânare inscripționat cu nume sau fotografie și pentru a-l oferi cadou. Acest accesoriu, personalizat cu nume, este și un cadou romantic ideal.

Personalizare online suporturi lumânare cu model unicat

Indiferent dacă dorești să-ți decorezi locuința cu sticlă votivă sau să oferi unei persoane dragi un cadou cu adevărat deosebit, cum ar fi un cadou pentru cei pasionați de grătare, toată lumea va fi încântată de un suport de lumânare cu fotografie. Procesul este extrem de simplu: pentru a personaliza singur(ă) un suport pentru lumânare, trebuie să alegi o imagine, să o încarci și să verifici modelul care va fi inscripționat pe acesta. Dacă preferi un suport pentru lumânare personalizat cu nume sau cu un motto amuzant, poți face acest lucru tot online. Creativității tale nu îi sunt impuse limite.

Cadoul ideal: suporturi pentru lumânare cu fotografie

Datorită luminii de lumânare, atmosfera devine imediat mai confortabilă. Pentru o cină romantică în doi sau o ceașcă de ceai la final de zi: un suport pentru lumânare personalizat cu fotografie sau cu text este oricând binevenit. Aceste accesorii conferă cadoului o notă personală, de exemplu cu ocazia Zilei Îndrăgostiților sau a unei nunți. Personalizarea nu este deloc complicată, datorită programului nostru intuitiv. Comandă acum online un suport pentru lumânare inscripționat!

Suport lumânare personalizat cu nume

Personalizare suporturi de lumânare: descoperă gama noastră variată de modele disponibile online! Alege dintre diferite dimensiuni de suporturi din sticlă satinată și sticlă votivă, și creează modelul pe care îl vom inscripționa. Poți alege culoarea, modelul, fotografia sau fontul, iar noi ne ocupăm de restul!