În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Crează online imagini personalizate cu numele tău

O variantă încântătoare şi emoţionantă a personalizării imaginilor. Alege un motiv magic din galeria noastră de imagini MagicName şi adaugă-i un strop de magie cu numele pe care îl doreşti. Numele apare în fotografie atât de realist de parcă a fost fotografiat special pentru tine.

  • Personalizare fascinantă de imagini la calitate fotografică
  • Garantat gratuit pentru descărcarea proprie
  • Mesaje de dragoste deosebite
  • Transmite felicitări cu nume gratuite
  • Motive magice de la dragoste până la Crăciun
  • Idei extraordinare pentru cadouri foto emoţionante
Filter

Imagini cu nume – magia foto a propriului nume

Orice persoană se bucură să-şi citească numele propriu. Aproape nicio inscripţie nu s-a impus mai evident decât combinaţia de litere sau „imaginea numelui“. Declaraţii de dragoste gravate pe banca din parc sau numele abreviate în nisip sunt exemple absolut reale pentru faptul că un nume funcţionează şi ca mesaj simpatic. Între timp au apărut şi sticle de Coca Cola la care numele din marca figurativă CocaCola® este înlocuit cu numele propriu. Publicitate cu emoţii şi un zâmbet. Jocul cu numele propriu ca strategie de publicitate personificată. Cu ajutorul software-ului PhotoFancy pentru personalizarea imaginilor, utilizatorii Fancy creează cu uşurinţă imagini personalizate selectând un motiv de nume magic şi introducând numele dorit. Lasă-te surprins, uimit şi impresionat. Numele tău este integrat în fotografia profesională selectată ca prin magie. Ca şi cum a fost fotografiat special pentru tine. O iluzie fotorealistă la o calitate perfectă a imaginii disponibilă spre descărcare gratuită.

Imaginile cu nume creează mesaje emoţionante

Galeria de imagini PhotoFancy cu motive de nume magice oferă pentru fiecare mesaj fotografia potrivită cu numele. Colecţia de nume MagicName este extinsă în permanenţă de artiştii noştri fotografi. Tematicile variază de la motive de dragoste, sport, scene din viaţa de zi cu zi până la ocazii festive precum aniversarea zilei de naştere, Crăciun şi Paşte. Devino un patiser Fancy şi decorează un tort aniversar cu numele dorit de tine folosind bucăţi de migdale sau dă drumul în aer baloanelor sub formă de inimă cu numele iubitului sau iubitei. Extrem de uşor poţi crea cu câteva clicuri mesaje simpatice, pentru care altfel ai avea nevoie de o şedinţă foto complexă: personalizare de imagini cu inimă şi acţiune.

Numele tău transformat în motiv ca idee de cadou foto sau felicitare gratuită

Îţi place să îţi vezi numele în imagine? Atunci descarcă pur şi simplu motivul cu numele şi stochează-l pe hard discul tău. Îl poţi folosi ca fundal individual pe ecran, îl poţi chiar imprima la propria imprimantă sau îl poţi ataşa ca imagine pentru a trimite emailuri personale. Imaginile cu nume sunt ideale ca susţinere emoţională a mesajelor tale sau ca punct de atracţie pentru cadouri personalizate. Dăruieşte emoţii. La PhotoFancy, pentru urări poţi folosi felicitările gratuite sub formă de E-Card sau carte poştală. Idei de cadouri deosebit de fanteziste îţi oferă gama de cadouri foto de pe site-ul www.photofancy.ro. Cu câteva clicuri îţi transformi fotografia cu nume într-o idee individuală de cadou. Testează personalizarea imaginii şi efectul cadourilor cu nume de la PhotoFancy. Imaginile MagicName sunt, de asemenea, perfecte pentru imprimarea pe perne personalizate. Aici până şi testarea este agreabilă. Bineînţeles, fără obligaţii şi absolut gratuit.