În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană „La mulți ani” - imprimare cană foto personalizată pentru o zi de naștere

Cană Happy Birthday cu fotografie: pe PhotoFancy îți poți personaliza pahare unicat pentru cafea „La mulți ani”! Noi imprimăm imagini din arhiva ta personală pe o cană cu imprimeu în interior și pe mâner!

 • Imprimare cană foto cu un model unicat
 • Rezistență crescută a imprimeului datorită imprimării prin transfer termic
 • Imprimeu în interior și pe mâner, cu tema „La mulți ani”
 • Ușor de curățat - se poate spăla la mașină
 • Imprimeu lucios
 • Volum de umplere 325 ml
Filter
 1. Cană de zi de naștere

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană pentru copii

  La fel de mic ca 79,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cana Cookie

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Ceasca Espresso

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA
 7. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 8. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 9. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 10. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 11. Cană de fotbal

  94,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană Happy Birthday cu fotografie și imprimeu „La mulți ani”

Cauți o idee de cadou pentru cineva care bea cu plăcere cafea? Pe PhotoFancy vei găsi exact ceea ce dorești! La noi poți comanda căni personalizate cu diferite modele, pentru care poți folosi și fotografii din arhiva personală! Modelul implicit cu tema „petrecere” este imprimat în interiorul și pe mânerul cănii, iar partea exterioară o poți personaliza singur(ă). Astfel, persoana dragă căreia îi oferi cadou cana pentru cafea „La mulți ani” își va putea serba ziua de naștere cu o cană unicat și se va bucura că te-ai gândit la ea. Cănile personalizate cu tema „La mulți ani” pot fi folosite, desigur, și în orice altă zi a anului, pentru a savura o băutură caldă. Iar cei cărora nu apreciază neapărat cafeaua le poți oferi cadou halbe pentru bere personalizate cu modele aniversare.

Personalizare cană pentru ziua de naștere, cu imprimeu în interior și pe mâner

Cana foto „La mulți ani” cu imprimeu în interior și pe mâner poate fi personalizată în exterior cu o fotografie proprie sau cu un model cu nume. Tu stabilești ce model să imprimăm pe cana „La mulți ani”. Fotografia ta poate fi imprimată pe cana aniversară alegând opțiunile de prelucrare pe care ți le punem la dispoziție sau folosind imaginea originală. Poți comanda un pahar din ceramică „La mulți ani” cu model cu nume folosind un text personalizat sau un model MagicName cu tema Happy Birthday. La fel ca în cazul cănilor cu nume, introducem numele în modelul ales, iar scrisul este format din imagini. Cana „La mulți ani” este adecvată pentru un model de aniversarare sau de petrecere. Însă ai libertatea de a alege orice model imaginabil, dacă vrei să-ți personalizezi o cană unicat din ceramică Happy Birthday.

Imprimare cană pentru cafea „La mulți ani” rezistentă la mașina de spălat

O cană pe care sunt imprimate urări și-ar rata scopul dacă aceste urări s-ar șterge după o vreme. Astfel, la fel ca toate cadourile personalizate cu fotografie, cănile foto se evidențiază printr-un imprimeu de calitate superioară. Paharele Happy Birthday din ceramică, cu imprimeu în interior și pe mâner, pot fi spălate la mașină, culorile rămânând la fel de clare. Modelul este imprimat pe cana pentru cafea „La mulți ani” prin transfer termic, ceea ce asigură imprimeului rezistență pe termen lung. Acest lucru nu este valabil doar pentru imaginea ta imprimată pe cana „La mulți ani”, ci și pentru imprimeul din interior și de pe mâner. Asta înseamnă că persoana sărbătorită își va putea serba ziua de naștere de mai multe ori cu această cană de ceramică. Însă, având în vedere faptul că paharul din ceramică „La mulți ani” este un articol unicat, de colecție, poți personaliza în fieare an o nouă cană Happy Birthday, pentru a o oferi cadou.