În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Desfăcător de sticle, din lemn, cu gravură - desfăcătorul tău personalizat gravat cu nume

La tine au loc mereu cele mai distractive petreceri? Ai un bar? Atunci arată-le celorlalți că te pricepi la băuturi - la noi îți poți personaliza singur(ă) un desfăcător de sticle gravat! Un deschizător inscripționat indică faptul că știi să prețuiești cu adevărat o blondă rece!

  • Desfăcător din lemn cu gravură
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare – mâner rezistent din lemn masiv
  • Personalizat cu un nume sau un mesaj-text
  • Gamă variată de simboluri și fonturi
  • Un accesoriu care atrage toate privirile - cu gravură laser precisă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Desfăcător de sticle inscripționat, din lemn: personalizare cu gravură laser

Desfăcătorul de sticle cu gravură este fabricat din lemn și oțel inoxidabil, care îi oferă un aspect clasic. Pentru ca desfăcătorul cu gravură să aibă și un aspect elegant, folosim doar desfăcătoare din lemn de înaltă calitate, pe care gravăm textul dorit, sub forma unei gravuri laser. Gravura îi conferă desfăcătorului un aspect deosebit, iar la personalizarea modelului poți da frâu liber imaginației. De exemplu, putem inscripționa desfăcătorul cu o gravură cu nume și text - nu există limite în privința creativității. În plus, îți poți personaliza desfăcătorul de sticle cu imagini mici sau simboluri, pentru a-i conferi și mai multă unicitate.

Desfăcător din lemn personalizat cu nume sau text

Un desfăcător gravat indică faptul că le oferi celorlalți doar cele mai bune tipuri de bere. Poți personaliza și o halbă de bere sau un suport pentru halbă, astfel încât să nu mai existe îndoieli cu privire la experiența ta în materie de bere. Poți personaliza un desfăcător de sticle cu nume și pentru a-l oferi cadou și a-i arăta persoanei respective că te gândești la ea. Iubitorii de bere bună se vor bucura cu siguranță de un desfăcător cu gravură personalizat. Pentru evenimente mai de amploare, cum ar fi petrecerea burlacilor, poți personaliza chiar mai multe desfăcătoare cu gravură, pentru ca ultima seară de libertate să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Însă desfăcătorul din lemn personalizat este o idee bună și ca amintire a unei aniversări comune sau a unui concediu. Creează un text haios și fă-le celorlalți o surpriză cu această amintire. Pentru firme sau companii, desfăcătorul de sticle cu gravură poate fi folosit pentru a prezenta sigla sau pentru a le oferi clienților o amintire. În special în domeniul gastronomiei, un desfăcător de sticle personalizat denotă experiență în ceea ce privește băuturile.