În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Mousepad personalizat cu fotografia ta

Imprimare mousepad personalizat cu fotografia ta: Aici îți poți personaliza mousepadul, alegând modelul preferat, precum și forma și dimensiunea dorită.

 • Mousepad imprimat cu fotografia și textul tău
 • Grosime ideală din punct de vedere ergonomic și optic
 • Suprafața semi-mată cu structură cristalină
 • Mousepaduri XL în diverse forme: oval, inimă, nor, ergo și gamer
 • Rezistent la uzură și lavabil
 • Cauciuc celular "Made in Germany"
Filter
 1. Mousepad

  La fel de mic ca 18,95 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare mousepad

Fie că este folosit pentru PC-ul de acasă, fie pentru cel de la serviciu, un mousepad imprimat cu fotografia ta este unul dintre cele mai apreciate cadouri personalizate. Pentru că un mousepad se pretează ca element de decorațiune, te motivează mai mult să lucrezi, însă este în același timp și practic. Iar partea cea mai bună este că îți poți personaliza un mousepad în câțiva pași simpli. Încarcă o fotografie sau alege un model existent, iar noi îți imprimăm mousepadul după dorință. Poți alege una dintre formele ingenioase pe care ți le punem la dispoziție pentru mousepadul tău. Cum ar fi, de exemplu, să-ți personalizezi un mousepad în formă de inimă sau de nor? Mousepadul în formatul standard, cel dreptunghiular, poate fi comandat la dimensiune normală sau XL - perfect pentru gameri. Îți poți personaliza un mousepad nu numai cu fotografia ta, ci poți chiar adauga un text - de exemplu, un nume - la un model deja disponibil. Astfel îți poti personaliza singur mousepadul, pe care il poți apoi oferi celor dragi. Și pentru că bautul cafelei se potrivește perfect cu lucratul la calculator, cum ar fi să-ți personalizezi cu același model și o cana practică de cafea, cu lingurița integrată în mâner?

Mousepad cu nume

Ce poate fi mai personal decât propriul nume imprimat pe un cadou personalizat? Aici poți imprima numele tău sau numele celor dragi pe un mousepad personalizat cu fotografie. Dar nu așa…pur și simplu: cu funcția noastră MagicName adaugăm, ca într-un număr de magie, numele tău unui model ingenios din colecția noastră, pe care îl poți apoi folosi pentru a-ți personaliza mousepadul. Gama de modele variază de la motive romantice până la motive comice, iar modelul imprimat, care include și numele, arată la final exact ca și cum ar fi fost fotografiat în forma respectivă. Cadourile personalizate cu nume fac cu adevărat impresie! Bineînțeles că poți folosi orice text scurt pentru a personaliza modelul, urmând ca noi să-l imprimăm apoi pe mousepad.

Mousepad personalizat cu fotografie, de calitate superioară

Mousepadurile sunt și elemente decorative, însă rolul pricipal al acestora este unul practic. Din acest motiv, în procesul de imprimare a mousepadurilor acordăm o atenție deosebită atât durabilității produsului, cât și caracterului ergonomic al acestuia. Un mousepad nu are voie să fie prea gros, deoarece mâna ar sta incomod pe marginea acestuia. Astfel, mousepadurile pe care le personalizăm cu fotografia ta au o grosime de numai 2 mm, care nu deranjează. În plus, mousepadul tău personalizat este prevazut cu un strat fotoprotector, care îl face rezistent la zgârieturi. Acesta îl face și lavabil și usor de curățat. Mousepadurile noastre sunt fabricate din cauciuc celular, nu au un miros neplacut și nu conțin substanțe nocive - la urma urmei sunt mousepaduri de înaltă calitate, nu importuri ieftine din Orientul Îndepărtat. Și pentru că mousepadul tău să fie și element decorativ, îți imprimăm fotografia în culori intense, direct pe mousepad. Rezultatul te va convinge! Atunci când îți personalizezi mousepadul, poți alege orice model, iar noi îl vom imprima întocmai pe mousepad.

Un mouse pad personalizat pentru clienții tăi

Mediile publicitare ideale sunt discrete, însă permanent în apropierea clientului. Dacă dorești să îți popularizezi mesajul publicitar, mousepadul personalizat cu propriul model - cu sigla sau sloganul tău - este o idee excelentă. În prezent, majoritatea locurilor de muncă sunt prevazute cu un calculator - iar acesta se folosește împreună cu un mouse. Astfel, un mousepad personalizat este un cadou publicitar practic și în același timp ingenios. Pe langă personalizarea mousepadurilor, o modalitate ideală de a fi alaturi de clienții tăi este și personalizarea unui calendar cu nume sau a unui  pad pentru birou.