În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare huse tip carcasă și flipcase pentru iPhone SE

Imprimare husă pentru iPhone: pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă de mobil pentru iPhone SE. Noi imprimăm o fotografie din arhiva ta personală pe o husă smartphone de protecție tip flipcase sau backcase pentru iPhone.

  • Personalizare husă iPhone SE
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
  • Disponibil ca husă tip carcasă sau flipcase
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare
  • NOU: opțiune de imprimare „de jur-împrejur” (suprafețe laterale imprimate)
  • Calitate fotografică excelentă a imaginilor tale
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată iPhone SE cu fotografia ta

Telefonul iPhone SE este disponibil în patru culori diferite, însă cu adevărat personalizat va fi numai datorită creativității tale. Astfel, pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă pentru iPhone SE pe care noi imprimăm fotografia ta preferată sau un model cu nume. Datorită husei, telefonul tău iPhone SE nu este numai unic, ci și în siguranță. Atunci când te afli pe drum, și tu te protejezi cu ochelari de soare și cu o șapcă de baseball sau cu o pălărie împotriva soarelui. Atunci de ce să lași la voia întâmplării soarta mobilului – un accesoriu de valoare? Husa ta de protecție personalizată cu fotografie poate fi un backcase pentru partea din spate a telefonului sau un flipcase cu clapetă de protecție a ecranului.

Personalizare huse iPhone SE tip flipcase sau backcase

Dacă dorești să-ți personalizezi singur un flipcase pentru telefonul iPhone SE, acesta va beneficia de protecție maximă. Spre deosebire de backcase, husa flipcase are o clapetă care protejează și ecranul. Partea din față a clapetei are o aplicație textilă pe care imprimăm modelul ales pentru personalizare. Pe lângă funcția de protecție a telefonului, husa are și o funcție suplimentară de portofel – pe partea interioară a clapetei se află trei buzunare pentru carduri sau bancnote. Însă telefonul tău iPhone SE este bine protejat și în cazul în care dorești să imprimi imaginea pe un backcase. Acesta acoperă în întregime partea din spate și suprafețele laterale ale mobilului. Numai ecranul și camera/porturile rămân libere.

Personalizare husă pentru iPhone, cu fotografia sau numele tău

Îți poți personaliza singur husa pentru iPhone SE cu o imagine din arhiva personală sau cu un model MagicName. Dacă dorești să imprimăm o fotografie personală pe husa pentru smartphone, ai numeroase posibilități de a o prelucra. Încearcă toate variantele – personalizarea este extrem de simplă! Dacă dorești să imprimăm pe husa personalizată un model MagicName creat de tine, pașii sunt următorii: scrii numele sau un text scurt iar noi îl introducem ca prin minune într-un model pe care îl poți alege chiar tu. Scrisul se compune din imagini precum urme pe nisip, lumânări sau nori.

Imprimare carcasă smartphone personalizată cu fotografie

Modelul creat de tine este imprimat pe carcasa pentru telefonul iPhone SE cu multă grijă. Folosim metode de imprimare adecvate fiecărui tip de husă și material, pentru a obține cel mai bun rezultat cu putință. Pentru ca modelul ales pentru personalizarea husei iPhone SE să nu se uzeze, folosim metoda imprimării directe. Pe husa tip backcase, fotografia este transferată prin metoda imprimării fotografice, strălucirea imaginii fiind asemănătoare celei caracteristice plăcilor Alu-Dibond. Pe husa tip flipcase imprimăm fotografia prin transfer textil, la fel ca în cazul tricourilor personalizate – nu lipim o folie cu modelul ales, ci vopsim fibrele în profunzime! Astfel, indiferent ce tip de husă alegi, îți poți personaliza cu fotografie o husă care va arăta bine pentru mult timp.