În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Bidoane personalizate cu fotografii sau nume

Bidoane unicat pentru activități sportive, timpul liber sau școală: personalizate, inscripționate sau gravate cu o fotografie ori un nume la alegere.

  • Personalizare bidoane unicat
  • Se poate spăla la mașină
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de efecte foto creative
  • Imprimeu de calitate superioară sau gravură precisă
Filter
  1. Termos 'Bambus'

    199,99 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Bidon personalizat cu o fotografie sau un nume: pentru sport, timpul liber, birou sau școală

Îți este sete? Datorită bidonului din aluminiu care poate fi personalizat cu o fotografie proprie, îți vei putea stinge setea aproape oriunde: la serviciu, la școală sau la sala de sport. Încarcă o fotografie și adapteaz-o online, cu ajutorul programului nostru gratuit de prelucrare a imaginilor. Acest program îți oferă numeroase funcții și efecte fotografice creative pe care le poți folosi pentru a prelucra imaginea în mod profesionist și a-ți personaliza singur(ă) un bidon unicat. Totodată, poți personaliza bidonul și cu un nume la alegere. Funcția MagicName dispune de numeroase fotografii în care vei putea integra numele ales, iar rezultatul va fi extrem de reușit. Modelele MagicName sunt grupate tematic, astfel încât vei putea alege imaginea perfectă pentru bidonul personalizat din aluminiu: zile de naștere, dragoste și Ziua Îndrăgostiților, Paște sau sezon estival/călătorii. Sfat: descoperă acum termosul de calitate superioară din inox!

Inscripționare bidon individual

Ești în căutare de idei de cadouri inedite? Un bidon personalizat cu model propriu constituie un cadou deosebit. Deoarece ai posibilitatea de a personaliza și inscripționa bidoanele așa cum dorești, le poți adapta pentru orice ocazie și persoană. Datorită formei și a materialului, bidoanele din aluminiu sunt ideale pentru școală, sport sau mici excursii. Cu ajutorul carabinierei, poți atârna bidonul aproape oriunde, iar capacul cu filet și muștiucul îți oferă două variante diferite de închidere. Folosește-ți creativitatea și alege dintre numeroasele opțiuni disponibile pe PhotoFancy pentru a personaliza chiar tu un bidon personalizat: pentru școlari, pentru colegi de echipă sau de antrenament, pentru jumătatea ta, pentru familie sau chiar pentru colegi de serviciu ori parteneri de afaceri. Bidonul din aluminiu este disponibil în culorile alb și argintiu. În ambele cazuri, imprimeul va fi de calitate superioară, fiind inscripționat prin transfer termic. Acest proces îi conferă și o rezistență deosebită. Chiar dacă bidonul din aluminiu poate fi spălat la mașină, îți recomandăm să îl speli de mână.

Bidoane cu gravură personalizate

Bidoanele cu gravură îi vor surprinde în mod extrem de plăcut pe cei dragi. Ideale pentru sportivi, practicanți de activități în aer liber și școlari, bidonul gravat constituie o idee originală de cadou cu ocazia unei zile de naștere sau de Crăciun. Pe Photofancy poți personaliza chiar tu un bidon cu gravură pentru sport. Vom grava fotografia sau numele ales pe acesta, iar tu poți alege dintre două modele diferite. Dorești să comanzi un bidon personalizat cu nume? Nicio problemă! Cu ajutorul instrumentului nostru online, poți personaliza rapid și ușor un bidon alb sau negru cu gravură. Aceasta este realizată cu un laser computerizat, care gravează modelul ales cu grijă și precizie pe suprafața bidonului. Gravura este deosebit de rezistentă, iar bidonul poate fi spălat la mașină. Astfel, vei primi un bidon practic, elegant și unicat, cu gravură laser personalizată, care cu siguranță le va aduce celor dragi extrem de multă bucurie. Personalizează acum un bidon cu gravură și creează un obiect unicat, cu ajutorul căruia le poți face o surpriză deosebită prietenilor și familiei!