În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pușculiță personalizată cu numele dorit

Pușculiță personalizată și imprimată individual cu poza sau numele tău. Comandă acum online o pușculiță cu motivul sau textul tău pentru botezuri sau nunți.

  • Ceramică de înaltă calitate
  • Potrivită pentru mașina de spălat vase
  • Imprimare extraordinară
  • Volum de umplere de 200 ml
  • Rezistență extremă a motivului datorită imprimării prin transfer termic
  • Nou: motivul tău în format panoramic
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pușculiță personalizată cu imaginea ta

Cu pușculița personalizată, banii tăi vor fi în siguranță. Este locul ideal în care îți poți economisi „bănuții“. Cu ajutorul unei pușculițe personalizate vor învăța și copiii, încă de la vârste fragede, cum să gestioneze banii. Comandă pur și simplu pe PhotoFancy.ro o pușculiță inscripționată cu numele „puiului” tău. Și uite așa vei avea un cadou personalizat! Primul paznic personalizat al banilor! Alege între o pușculiță clasică personalizată cu fotografie și un model trendy tip „cutie de Cola“. Acum este și mai cool să strângi bani!

Pușculiță imprimată cu numele sau poza dorită

Pușculița personalizată este realizată din ceramică de înală caliatate și are o imprimare lucioasă. Datorită imprimării prin transfer termic, motivul va avea o durată extrem de îndelungată. În afară de volumul de umplere de 200 ml și de rezistența în mașina de spălat vase, această pușculiță personalizată cu nume este dotată și cu un orificiu având un dop din gumă pentru îndepărtarea banilor. Acest orificiu se află în partea inferioară a pușculiței. Astfel, banii introduși vor fi mereu la îndemâna ta. Monedele și bancnotele vor putea fi introduse prin slotul aflat pe partea superioară a pușculiței.

Pușculiță personalizată online și imprimată individual

Indiferent dacă este comandată pentru acasă sau birou: cu pușculița ta personalizată economisirea banilor va fi mai distractivă! Accesează site-ul nostru www.PhotoFancy.ro și comandă o pușculiță personalizată după dorința ta. Pune-ți creativitatea la încercare! Imprimată fie cu poza ta preferată sau cu porecla partenerului tău, pușculița personalizată este gata de a fi oferită în cadou.