În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ruletă personalizată și imprimată cu poza, textul sau logo-ul tău

Stabilește-ți standardele personale - indiferent dacă ești meseriaș profesinist sau amator! Banda de măsură personalizată cu poza ta este un accesoriu elegant. Comandă acum o bandă de măsură personalizată și imprimată cu poza, logo-ul sau textul tău.

  • Poza ta pe o singură față în efect 3-D
  • Cu suport practic pentru curea
  • Carcasă cauciucată cu elemente elegante din oțel inoxidabil
  • Bandă de oțel vopsită în alb, cu suport și cu 2 indicatoare magnet puternice
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Ruletă personalizată cu imaginea ta – un ajutor practic pentru meseriași

Succesul este măsurabil – cu banda ta de măsură vei avea succces în orice proiect de construcții. Ruleta practică este personalizată cu poza sau textul tău. Un ajutor nemaipomenit pentru meșteri. Astfel, măsurarea va fi mai distractivă. Datorită magneților puternici la începutul unghiului de bandă, ruleta imprimată este ideală și pentru munca de metal. Imprimată cu poza copiilor tăi sau cu poza ta de nuntă fiecare proiect al tău va fi o misiune importantă. O idee ideală de cadou pentru bărbați talentați;) Sau personalizează pentru firma ta de construcții o bandă de măsurare cu logo-ul firmei. Astfel, și meseriașii tăi profesioniști vor fi bine echipați. O adevărată atracție pe fiecare șantier. Și datorită designului individual o confuzie între colegi va fi practic imposibilă!

Bandă centimetru imprimată cu poza, textul sau logo-ul tău

Datorită formei ergonomice și suprafeței cauciucate, poți măsura o distanță de până la 3 metri. Practic și pentru cei stângaci☺: banda de oțel rulează automat înapoi. Această rulare este asigurată de un mecanism cu arc de înaltă calitate, inclusiv funcția de oprire. Banda de măsură este dotată cu un suport curea pentru o fixare ușoară de pantaloni. Astfel, va fi întotdeauna la îndemâna ta. Comandă acum ruleta ta personalizată într-o calitate robustă din oțel inoxidabil. Totodată, PhotoFancy îți oferă posibilitatea de a-ți prelucra imaginile cu filtre și efecte fotografice creative. Creativitatea ta nu este supusă restricțiilor.

Bandă de măsură personalizată și imprimată cu poza ta

Imprimarea imaginii este extrem de robustă și durabilă. Datorită tehnologiei Doming* suprafața va fi protejată împotriva influențelor externe. În plus, efectul de lentilă va conferi imaginii tale un efect 3D. Totodată, centimetrul tău personalizat îți va garanta o precizie de clasa a 2-a (verificabilă). *= Doming-ul este o tehnologie pentru producerea învelișurilor boltite (curbate) pe substraturi imprimate prin aplicarea de rășini cristaline pe bază de poliuretan termorigid și epoxid. Acest lucru duce la un strat bombat de sticlă cu grosimea de 1-3 mm. Funcția obiectivă (de lentilă) oferă imprimării o anumită adâncime de culoare și plasticitate. Stratul superior este caracterizat printr-o elasticitate (asemeni unei minge de cauciuc) și o rezistență ridicată împotriva razelor UV și a sarcinilor mecanice.