În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse iPhone personalizate și imprimate cu poza ta

Datorită opțiunii profesioniste și gratuite de adaptare a imaginilor oferite de PhotoFancy, poți obține mai multe de la fotografia ta: creează un model unicat, pe care noi îl personalizăm apoi pe husa de mobil pentru telefonul tău iPhone.

 • Imaginea ta: un model personalizat pe o husă foto pentru iPhone
 • Calitate fotografică excelentă a imprimeului pentru huse flipcase și carcase
 • Huse pentru toate modelele de iPhone
 • Încarcă fotografii din arhiva ta personală și adaptază-le în mod profesionist
 • Husă stand-up (pentru iPhone 6 / 6s)
 • Efecte creative pentru imagini și numeroase categorii de modele
 • Opțiunea „inscripționare de jur-împrejur“: husă cu suprafețe laterale inscripționate
Filter
 1. Husă Hardcase iPhone 15 Pro

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Husă Hardcase iPhone 15 Plus

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Husă Hardcase iPhone 15

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Husă Softcase iPhone 15 Pro

  99,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Husă Softcase iPhone 15 Plus

  99,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Husă Softcase iPhone 15

  99,99 RON
  Inclusiv TVA
 7. Husă Hardcase Premium iPhone 15

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 8. Husă Softcase Premium iPhone 15

  149,99 RON
  Inclusiv TVA
 9. Husă flip iPhone 15 Pro Max

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 10. Husă flip iPhone 15 Pro

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 11. Husă flip iPhone 15 Plus

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 12. Husă flip iPhone 15

  109,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Huse iPhone personalizate online și imprimate cu poza ta

Pentru mulți, un iPhone nu este doar un telefon mobil, ci și un accesoriu prin care își pot exprima personalitatea. Datorită opțiunii profesioniste de adaptare a imaginilor oferite de PhotoFancy, îți poți exprima personalitatea într-un mod deosebit: încarcă și adaptează gratuit o fotografie din arhiva personală. Apoi poți inscripționa online modelul pe husa de smartphone aleasă - stand-up (pentru iPhone 6 /6s), hardcover sau flipcase. Dă frâu liber imaginației: în plus față de adaptarea imaginii, PhotoFancy îți pune la dispoziție și numeroase efecte creative pe care le poți aplica fotografiilor. Husa personalizată conferă telefonului tău iPhone o notă personală, unică. Pe PhotoFancy poți personaliza următoarele modele de iPhone: iPhone 4, iPhone 5, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR și iPhone XS. Pentru a obține modelul dorit, trebuie doar să adaptezi imaginea și să creezi produsul. Modelul pentru husa ta de iPhone este preluat și afișat automat.

Huse pentru iPhone personalizate cu un nume la alegere

Personalizare husă iPhone - un cadou personalizat cu fotografie pentru jumătatea ta, pentru prieteni, pentru familie sau pentru colegii de serviciu. O husă de mobil personalizată este un cadou extrem de personal. Pentru acest articol nu trebuie neapărat să alegi doar o anumită fotografie din calculator. PhotoFancy îți oferă opțiunile „Colaje“ și „MagicName“. În timp ce funcția de creare a colajelor îți permite să încarci până la 10 imagini proprii pentru a le aranja în diferite modele creative, funcția„MagicName“ se bazează pe magia numelor. . Introdu pur și simplu numele dorit și alege unul dintre numeroasele modele profesioniste din galeria de imagini PhotoFancy: o întâmplare cotidiană, un model potrivit unui eveniment sau peisaje adaptate anotimpului. Numele se integrează perfect în modelul ales. Indiferent dacă vei crea colaje foto sau dacă vei integra numele dorit într-un peisaj, husa personalizată pentru iPhone constituie un cadou cu adevărat deosebit. Poți comanda huse și pentru următoarele mărci de telefoane: Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, Google Nexus, Sony, Huawei, Nokia, Honor și ZTE.

Husă personalizată de mobil pentru Apple iPhone: alege o husă unicat

Ai adaptat imaginea și dorești să o folosești pentru a personaliza singur(ă) husa ta de mobil? În magazinul nostru online ai posibilitatea de a alege dintre un flipcase sau o carcasă. Sau o husă hardcover cu bumper, ca protecție suplimentară împotriva șocurilor. Carcasa este o husă din material sintetic de calitate superioară, cu inserții de metal pe partea din spate. Varianta de hardcover cu bumper din cauciuc protejează și mai eficient canturile împotriva șocurilor ușoare. Carcasa poate fi comandată în următoarele culori: negru, alb, roz sau transparent. Husa flipcase, fabricată din imitație de piele neagră, oferă iPhone-ului tău protecție de jur-împrejur. În plus, în buzunarele interioare poți păstra bancnote sau carduri. Ecranul este protejat de o clapetă pe care inscripționăm modelul ales, cu închidere magnetică. Poți alege, de asemenea, o husă stand-up pentru iPhone, care poate fi folosită pentru a viziona filme sau clipuri video fără a ține telefonul cu mâna (doar pentru iPhone 6 și iPhone 6s). Pentru toate tipurile de huse folosim metode de inscripționare de înaltă calitate. Imprimeurile nu se zgârie (husa din material sintetic), nu se uzează și pot fi șterse (husele flicpase și stand-up). Husele cu fotografie sunt disponibile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și pentru toate celelalte modele de iPhone!