În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană colorată personalizată

Cănile în culori te înveselesc dimineața, dar pot fi și cadouri originale pentru prieteni și colegi. La noi poți crea o cană în culori pentru cafea, personalizată cu fotografie.

 • Personalizare căni în culori cu fotografie sau nume
 • Imprimeu strălucitor
 • Volum de umplere: 325 ml
 • Ceramică de calitate
 • Imprimeu extrem de rezistent datorită imprimării prin transfer termic
 • Mânerul și marginea sunt disponibile în diferite culori
 • Se spală la mașină
Filter
 1. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Surprinde-i pe cei dragi cu o cană foto în culori

Cănile în culori aduc până și celui mai morocănos om cel mai mare zâmbet pe față. Cu ajutorul unui cadou personalizat - o cană și o imagine ce surprinde un moment deosebit - îți poți surprinde prietenii sau colegii. Indiferent dacă alegi să o oferi cu ocazia zilei de naștere, a Crăciunului sau a Zilei Îndrăgostiților, cana colorată va fi întotdeauna un cadou îndrăgit. Cănile în culori, inscripționate cu fotografia ta preferată, sunt apreciate indiferent de ocazie! Bine-nțeles că poți alege și alte tipuri de căni personalizate. În gama noastră găsești cana în culori perfectă pentru orice ocazie și orice persoană. Poți alege dintre următoarele produse: Cană foto Cană colorată, cu nume Cană cu linguriță, în diferite culori Cană emailată Cană magică (termosensibilă) Cană „Gold” sau Cană „Silver” Cană neagră Cană „La mulți ani” Cană „Te iubesc”

Personalizare și inscripționare cană foto în culori

Cana colorată pentru cafea poate fi personalizată cu ajutorul configuratorului nostru. Nu este necesar să descarci niciun software. Alege recipientul dorit, de exemplu cana în culori pentru cafea, apoi poți personaliza cana cu unul dintre modelele noastre. În plus, poți să adaugi și un nume sau un text. În timp ce creezi modelul, poți vedea cana colorată pentru cafea în fereastra de previzualizare. Atunci când cana corespunde perfect imaginației tale, ești gata! Noi inscripționăm modelul final pe cana ta în culori.

Cană de cafea „Culori”: cana noastră colorată, personalizată cu fotografie

Cana de cafea are mânerul și marginea colorate. Poți alege culoarea preferată pentru cana în culori personalizată: roșu, portocaliu, verde, albastru deschis, albastru închis, roz, negru, auriu și argintiu. Dacă folosești o fotografie unică, această cană colorată pentru cafea poate fi un cadou unicat. Cana în culori va fi personalizată cu un imprimeu strălucitor, care îți va evidenția imaginea multă vreme. Pentru inscripționarea modelului, folosim metoda imprimării prin transfer termic. Astfel, atât cana în culori cât și imprimeul sunt extrem de rezistente. În plus, cana colorată pentru cafea poate fi spălată la mașină. Cana foto în culori te va însoți mereu și îți va aduce întotdeauna un zâmbet pe față!