În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă de mobil iPhone 13 mini cu fotografie, nume sau text

Personalizează-ți chiar tu husa pentru iPhone 13 mini - cu o fotografie, un nume sau un text la alegere! Noi imprimăm modelul ales pe husa ta de protecție iPhone 13 mini.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția optimă pentru smartphone-ul tău
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de instrumente creative de prelucrare a imaginilor tale
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și inscripționare husă de mobil iPhone 13 mini

Dorești să creezi singur(ă) o husă de mobil personalizată pentru a te bucura de un accesoriu unicat? Descoperă acum pe PhotoFancy numeroase modalități de personalizare pentru ca fotografia, numele sau textul alese de tine să fie imprimate pe husa ta de protecție pentru iPhone 13 mini. Astfel, poți evidenția cea mai frumoasă amintire sau un mesaj afectuos, transformând husa într-un articol cu adevărat unicat. Gata cu plictiseala! Cu ajutorul unei huse de protecție individuale, le vei arăta celorlalți personalitatea ta, asigurându-te, în același timp, că husa ta pentru smartphone se deosebește de toate celelate huse iPhone. Te vei bucura în fiecare zi de husa ta foto, creată chiar de tine: pe PhotoFancy este nevoie de doar câteva clicuri pentru a crea o husă personalizată pentruiPhone 13 mini.

Husă foto personalizată pentru iPhone 13 mini

Poartă mereu cu tine cele mai frumoase amintiri pe care le ai! Imprimă o fotografie deosebită din galeria ta foto pe o husă de mobil iPhone 13 mini și bucură-te de aceasta zi de zi. Indiferent dacă alegi o imagine dintr-o aventură interesantă sau o fotografie de grup cu cei dragi, modelul imprimat pe husa ta de mobil personalizată pentruiPhone 13 mini va atrage toate privirile! Ai văzut deja carcasa din material sintetic cu inserții de metal pe partea din spate, la care există și opțiunea cu bumper, pentru o protecție premium împotriva șocurilor? Îți oferim și posibilitatea de a alege imprimarea de jur-împrejur, cu ajutorul căreia modelul tău este imprimat și pe canturile husei. Orice ai alege, fotografia ta preferată îți va aduce mult timp bucurie, datorită imprimeului de calitate superioară.

Protecția perfectă: flipcase iPhone 13 mini cu fotografie sau nume

Dorești să beneficiezi de protecția perfectă pentru smartphone-ul tău, de preferat conferindu-i și o notă personală? Noi imprimăm pe husa ta flipcase pentruiPhone 13 mini o fotografie sau un nume, exact așa cum îți dorești. Husa înconjoară telefonul, iar închiderea rapidă cu magnet îi conferă și mai multă siguranță. În plus, datorită buzunarelor interioare pentru carduri, documente de identitate și bani, vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte. Intră pe PhotoFancy și descoperă numeroasele modele creative și efecte foto pe care le poți folosi pentru a da frâu liber creativității. Creează husa exact așa cum ți-o imaginezi, cu o fotografie, un nume sau un text unicat, iar aceasta va atrage cu siguranță toate privirile.

Carcasă personalizată de protecție iPhone 13 mini

Dorești să-ți personalizezi chiar tu husa de mobil pentru iPhone 13 mini? După doar câteva clicuri, poți transforma husa iPhone 13 mini într-un articol unicat. Personalizarea are loc online, direct în browser. Selectează unul dintre modele sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online, unde poți să încarci o imagine proprie și să descoperi o gamă variată de fecte foto. Sau, ce-ai zice să folosești un nume ori un motto interesant pentru husa ta de protecție? Pune-ți ideile în practică, iar noi inscripționăm modelul ales pe husa ta foto pentruiPhone 13 mini. În previzualizarea produsului poți vedea oricând produsul final. În general, după inscripționare husa de mobil este gata de livrare în termen de 24 de ore.