În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadouri personalizate pentru pasionații de grătare

Cadouri personalizate pentru toți prietenii tăi pasionați de grătare: cadouri deosebite inscripționate sau gravate. Creează cadouri unicat cu tema grill.

  • Idei de cadouri unicat cu tema grill
  • Gamă variată de cadouri creative pentru grill, care pot fi personalizate online
  • Personalizare cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Cu imprimeu strălucitor sau gravură laser precisă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cadouri personalizate pentru pasionații de grătare

Cadourile pentru grill personalizate cu o fotografie sau o gravură sunt idei perfecte pentru petrecerile cu grătar sau pentru aniversarea unor zile de naștere. Surprinde-ți prietenii oferindu-le cadou accesorii pentru grill, care vor atrage toate privirile la grătar sau la momentele petrecute împreună cu gașca. Îți punem la dispoziție o gamă variată de cadouri pentru grill: garantat vei găsi produsul potrivit pentru toate gusturile. Pe lângă cadouri personalizate extrem de interesante, pe Photofancy vei găsi și multe ustensile unicat pentru grill. Cadourile pentru grătar pot fi personalizate exact așa cum dorești, cu o gravură, cu imaginea ta preferată sau cu un model individual cu nume.

Accesorii pentru grill: cadouri personalizate

Cadourile personalizate pentru grătar sunt extrem de îndrăgite de către bărbați. În gama noastră de cadouri pentru pasionații de grătare, vei găsi cu siguranță articolul potrivit pentru orice ocazie: accesorii pentru o petrecere în grădină sau cadouri pentru aniversarea unei zile de naștere. Cadourile personalizate ideale pentru BBQ sunt cele cu fotografie. În configuratorul nostru online poți crea modele pentru grill pe care noi le inscripționăm apoi cu modelul ales. Poți alege, de exemplu, halbe clasice de bere și suporturi practice pentru halbe.  Iar cadourile gravate sunt deosebit de elegante, motiv pentru care nu au voie să lipsească de la nicio petrecere cu masă la grătar. Comandă produse gravate pentru grill, pentru a oferi un cadou de calitate. La noi poți comanda clești pentru grătar, desfăcătoare de sticle și chiar și pahare pentru bere nefiltrată, personalizate cu o gravură. Pentru o notă elegantă a petrecerii din grădină!

Personalizare cadouri unicat pentru pasionații de grătare

Cadourile personalizate pentru grill sunt perfecte pentru petrecerile cu grătar și îi vor surprinde nu doar pe cei pasionați de această activitate. La noi este extrem de simplu să personalizezi singur(ă) cadouri pentru grill: nu trebuie decât să alegi cadoul și să adaptezi produsele cu imaginea ta preferată. Momentele frumoase vor fi păstrate pentru totdeauna. Pentru cadourile pentru grill cu gravură trebuie să cauți un model potrivit cu nume și să introduci în configuratorul nostru numele ales. Acesta va fi afișat imediat pe produsul dorit. Bine-nțeles că poți modifica modelul pentru cadoul de grill până când creezi surpriza perfectă pentru BBQ. Cadourile pentru grill sunt articole individuale, care îi vor suprinde cu siguranță pe prietenii tăi.