În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cana ta XL: Cană Jumbo imprimată cu poza ta

Cană XXL personalizată online și imprimată cu imaginea sau numele tău. Comandă o cană mare în format jumbo.

 • Cană în format jumbo XL și XXL pentru un mesaj deosebit de mare
 • Imprimare rezistentă la zgârieturi și potrivită pentru mașina de spălat vase
 • Imprimare lucioasă pe o suprafață extra mare
 • Efecte fotografice nemaipomenite pentru imaginile tale
 • Volum de umplere 500/750 ml
 • Ceramică albă lucioasă
Filter
 1. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană Jumbo XXL personalizată online și imprimată cu poza ta

Cu cana XXL personalizată de la PhotoFancy vei ieși în evidență! Imprimă individual cana jumbo cu poza sau textul tău. Suprafața mare de imprimare va conferi spațiu destul imaginii sau textului tău. Aici poți da frâu liber creativității tale, personalizând o cană de cafea XXL pentru folosul propriu sau pentru cei dragi. Nu ești supus restricțiilor! Poți personaliza cana după dorința ta, fie cu o poză din concediul de vară sau cu un mesaj de dragoste destinat persoanei iubite. Cana ta jumbo poate fi umplută nu doar cu băutura ta preferată, ci și cu dulciuri sau fructe. Așadar, această cană mare nu este doar individual personalizabilă, ci și universal aplicabilă. Un mare avantajJ în magazinul online PhotoFancy este oferit de faptul că poți vizualiza cum va arăta produsul tău, încă înainte de a fi imprimat. Pur și simplu, apasă butonul comandă acum și noi îți vom imprima cana ta XXL în decurs de 24 de ore, după care o vom trimite prin curierat direct la adresa de destinație.

Cana ta cea mare – personalizată individual cu fotografia ta

Cana jumbo personalizată este, în multe cazuri, un accesoriu util sau unul decorativ. Foarte mulți dintre clienții noștri comandă cana cea mare pentru a fi utilizată ca și vază pentru flori. Foarte creativ și haios. O idee creativă de cadou este cea de a umple cana XXL cu dulciuri, biscuiți sau ciocolată. Destinatarul va rămâne cu gura căscată și se va bucura de această surpriză imensă. Va avea atât de multe dulciuri pentru luna următoare ;) . Multă baftă la personalizarea cănii tale XXL cu fotografie.

Cană mare pentru cafea și ceai cu motivul tău

Pentru cei care doresc imprimarea cănii jumbo, deținem și câteva informații despre produs: cana de cafea XXL este fabricată din ceramică lucioasă, de înaltă calitate. Poza ta va fi imprimată într-o calitate deosebită pe cana mare Jumbo. Așadar, mesajul tău va fi foarte vizibil! Datorită imprimării prin sublimare, modelul ales este extrem de rezistent la zgârieturi și robust! Cana este disponibilă în două dimensiuni. În format XL cu un volum de umplere de 500 ml, respectiv în format XXL cu un volum incredibil de umplere de 750 ml. Prin intermediul magazinului online PhotoFancy, îți poți personaliza cu ușurință cana ta gigantică. Pur și simplu, încarcă o poză și introdu un text. Atât! Produsul tău va fi imprimat!