În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană personalizată online cu nume

Cană de băut personalizată online și imprimată cu numele tău. Cană individuală pentru cafea cu motive magice de nume și de text. Un cadou personalizat ideal.

  • Imprimare foto lucioasă
  • Inscripționare creativă a numelui
  • Un produs din ceramică de înaltă calitate
  • Motive magice de nume
  • Căni de băut, halbe, sticle de băut și pahare
Filter
  1. Cană pentru copii

    La fel de mic ca 79,99 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Căni personalizate online și imprimate cu numele tău

Începe-ți ziua cu bună dispoziție! Cana ta cu nume de la PhotoFancy va aduce încă la micul dejun un zâmbet pe buzele tale sau ale persoanelor dragi ție. Savurează-ți cafea, ceaiul sau laptele dintr-o cană personalizată cu numele tău. Cănile cu nume pot fi acum ușor personalizate și imprimate individual. Ai de ales între imprimarea clasică a numelui și cea folosind motivele magice . Îți punem la dispoziție o selecție creativă a motivelor celor mai căutate de nume. Introdu numele dorit și noi îți vom inscripționa cana de cafea într-o calitate înaltă de imprimare. Îți poți personaliza cana de băut nu doar în varianta clasică de cafea, ci și în variantele moderne Design, sticlă practică de băut sau halbă rustică cu nume.

Cană personalizată cu motivele magice de nume

Cănile de băut personalizate sunt practice atât pentru birou și grădiniță, cât și pentru evenimente corporate. Cănile simple de multe ori nu pot fi diferențiate sau se pierd pe birourile colegilor. Însă acum nu se mai pune această problemă. Ceașca imprimată cu numele tău oferă o atenție deosebită și nu se pierde atât de ușor. Astfel, va fi înlăturată orice confuzie între băutura ta și cea a colegilor tăi. Sfat mic pentru birou: oferă colegilor tăi o surpriză prin imprimarea unei căni cu motivele noastre magice de nume. Astfel, va avea fiecare cana sa personalizată. Un accesoriu de cadou perfect pentru diferite aniversări sau sărbătorile de Crăciun. Însă poate fi oferită în cadou și pentru alte evenimente. În toate situațiile, cana inscripționată va fi un adevărat Highlight. Introdu pur și simplu textul sau mesajul dorit și umple cana personalizată cu dulciuri sau mici cadouri.

Cană de cafea ca accesoriu individual de cadou personalizat cu nume

Cănile clasice din Supermarket-uri sunt de domeniul trecutului. Acum este la modă imprimarea cănilor cu numele dorit. Este indiferent cât de rar sau complicat este numele tău. La PhotoFancy poți personaliza căni cu orice nume. Noi îți vom imprima cana ta cu nume, individual, exact după dorința ta. Numele tău va fi încadrat automat într-una din motivele noastre magice, după care va fi imprimat prin sublimare pe cana ta cea nouă. O surpriză absolut nemaipomenită și unică pentru familia, prietenii sau colegii tăi. Spre bucuria ta, imprimarea este rezistentă la zgârieturi și potrivită pentru mașina de spălat vase, conferindu-i cănii tale o mai lungă durabilitate. Îți dorim multă baftă la cana ta de cafea imprimată cu numele tău.