În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate pentru iPhone 11

Stilul personal poate fi reflectat și cu ajutorul husei de mobil! Creează-ți propria husă pentru iPhone 11 și vei primi un accesoriu unicat care ți se potrivește perfect!

  • Personalizare husă de mobil
  • Protecție optimă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Husa ta, accesoriul tău unicat: gamă variată de modalittăți creative de procesare a imaginilor
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Inscripționare husă foto unicat pentru iPhone 11

Deși nu ne place să recunoaștem, cu toții știm că un iPhone nu este tocmai cel mai ieftin smartphone. Din acest motiv, este cu atât mai important să-ți protejezi în mod eficient mobilul împotriva zgârieturilor și a șocurilor. Dacă husele de iPhone obișnuite nu sunt suficient de interesante pentru tine, îți poți personaliza singur(ă) o husă de protecție unicat și creativă pentru iPhone 11! Trebuie doar să creezi online modelul.

Personalizare flipcase sau carcasă pentru iPhone 11

O husă de mobil personalizată chiar de tine pare cea mai bună soluție, însă îți dorești un model care ți se potrivește perfect? Nicio problemă, vei crea husa ideală pentru iPhone 11. Îți oferim o gamă variată de tipuri de huse care îți protejează mobilul în funcție de diferiți factori. De exemplu, mulți preferă un flipcase, care protejează întregul telefon și care servește și drept loc de depozitare pentru bilețele, bancnote sau carduri. Și husa universală, denumită și etui, este apreciată. Modelul ales este imprimat în profunzimea fibrelor, imprimeul fiind deosebit de rezistent. Dacă alegi ca husă de mobil personalizată o carcasă, îți oferim o husă cu inserții pe partea din spate și, opțional, cu bumper.

Personalizare husă de mobil de calitate superioară pentru iPhone 11

Personalizarea unei huse pentru iPhone 11 este extrem de simplă și nu ai nevoie de niciun software special: încarci fotografia direct pe site, o prelucrezi, iar noi inscripționăm modelul ales pe husă. Modelele creative și efectele cool te ajută să creezi o husă unicat cu o fotografie proprie. Indiferent de modelul pentru care te decizi, trebuie să știi că toate pot fi inscripționate și cu nume sau un text și că imprimeul este de calitate superioară.

Idee perfectă de cadou: o husă de protecție cu fotografie

Dacă îți place noua ta husă foto pentru mobil, imaginează-ți cât de mult s-ar bucura și cei dragi ție de un astfel de accesoriu. Nimeni nu se așteaptă la așa un cadou creativ, iar bucuria va fi și mai mare dacă husa pentru iPhone 11 este personalizată chiar de tine cu o imagine sau un mesaj!