În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Lumânare personalizate cu fotografie - fotografia ta imprimată pe lumânare

Personalizare și imprimare lumânări cu o fotografie din arhiva personală: Personalizează o lumânare cu modelul ales de către tine, imprimat cu o fotografie sau cu un nume. Folosim numai lumânări tip stâlp, de calitate superioară „Made in Germany“.

  • Lumânare imprimată cu fotografie, nume sau text
  • Lumânări de calitate „Made in Germany“, cu certificat CE
  • Imprimare a fotografiei la standarde superioare, peste care se aplică un strat subțire de ceară
  • Disponibile în două dimensiuni (15 x 7 cm / 19 x 8 cm)
  • După imprimare, modelul capătă strălucire prin scufundare în ceară
  • Gamă variată de modele originale pentru personalizare
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare lumânare personalizată pentru ocazii deosebite

Imprimarea unei lumânări personalizate este o idee originală pentru diferite ocazii, mai ales dacă îi implică pe cei dragi. Poți, de exemplu, să personalizezi o lumânare pentru ca cina la lumina lumânării să fie cât mai romantică și pentru a-ți cuceri iubita/iubitul. La această ocazie se potrivesc bine și niște mici atenții precum un puzzle în formă de inimă și un breloc pentru chei în formă de inimă. Și dacă totul decurge conform planului, după aceea vă puteți personaliza și lumânările pentru nuntă. Puteți imprima lumânări personalizate cu fotografiile voastre, păstrând același model și pentru decorațiunile pentru nuntă. Urmatoarea ocazie la rând este apoi botezul copiilor voștri - de neconceput fără lumânări. Personalizarea lumânărilor pentru botez este simplă, îți economisește timp, iar o lumânare personalizată cu fotografie este pur și simplu superbă. Iar mai târziu cum ar fi să personalizezi lumânările pentru aniversările copiilor tăi? Cele mai populare sunt cele personalizate cu numele și vârsta. Însă o lumânare personalizată cu fotografie este deosebită chiar și fără o ocazie anume - e bine să-ți mai permiți și tu ceva drăguț din când în când. O lumânare personalizată, ca obiect decorativ, îți pune altfel casa în valoare.

Personalizare lumânare cu fotografie

Personalizarea unei lumânări cu modele imprimate pe folii de ceară este complicată și durează mult timp. Este mult mai ușor să comanzi o lumânare personalizată cu modelul creat de către tine. Și nu este cu nimic mai puțin personală - aceeași fotografie nu o mai are nimeni. Nu trebuie decât să încarci fotografia, să o adaptezi modelului dorit, iar noi ne ocupăm de imprimarea lumânării. Poți adăuga și un text sau alege un model pe care ți-l punem noi la dispoziție. Pentru a personaliza o lumânare nu trebuie să descarci un software dedicat sau să aștepți mult timp până ajunge fotografia la noi: totul se petrece on-line, în browserul tău. Îți poți personaliza lumânarea și prin crearea unui model cu nume. Alege unul dintre numeroasele modele PhotoFancy, inserează numele, iar noi - cât ai zice „hocus-pocus“ - îl adăugăm la modelul respectiv.

Personalizare lumânări de calitate superioară

Pentru lumânarea ta personalizată cu fotografie folosim lumânări albe, în două dimensiuni diferite; acestea sunt de calitate superioară, fiind fabricate în Germania. Fotografia este imprimată în culori, iar peste aceasta aplicăm un strat subțire, transparent de ceară. Astfel, modelul tău original este bine protejat, dar cu toate acestea foarte bine vizibil - la urma urmei, ți-ai facut și tu niște planuri atunci când ai personalizat lumânarea. Pentru ca tu să ai loc suficient să te desfășori, folosim o lumânare groasă, tip stâlp, pe care fotografia ta să prindă valoare. Modelul cu care îți imprimăm lumânarea nu este un autocolant - acesta „se topește“ ca ceara.