În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare huse creative pentru iPhone XS Max

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă individuală pentru iPhone XS Max și să-ți testezi creativitatea? Atunci creează pur și simplu husa ta de mobil cu fotografie și conferă-i o notă personală!

  • Husă personalizată pentru iPhone XS Max
  • Protecție optimă împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Personalizată cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Imprimeu 100% rezistent la zgârieturi
  • Imprimeu foto de calitate superioară
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă unicat de smartphone pentru iPhone XS Max

Dorești ca telefonul tău iPhone să fie perfect protejat, însă nu dorești ca acesta să arate la fel ca toate celelalte telefoane? Atunci ar trebui să îți personalizezi singur(ă) husa pentruiPhone XS Max. Creează un model pentru husa ta cu imagine și arată-le tuturor latura ta creativă!

Inscripționare husă sau carcasă foto cu o imagine proprie

Dacă alegi să-ți personalizezi o husă de mobil, poți da frâu liber creativității, iar noi îți vom trimite o husă de calitate superioară, care îți protejează smartphone-ul în mod optim. Alege dintre husele tip flipcase, carcasele și husele universale pentru iPhone și personalizează acum husa ta pentru iPhone XS Max! Flipcase-ul este o husă din imitație de piele care oferă protecție completă telefonului. Iar la interior ai chiar și buzunare pentru carduri! Sau alege carcasa practică, hardcover, care poate fi dotată și cu bumper, pentru protecție suplimentară. Datorită inserțiilor de metal și a cauciucului opțiunii bumper, mobilul tău este protejat împotriva șocurilor.

Un cadou inspirat - huse personalizate pentru iPhone XS Max

Bine-nțeles că poți oferi husa în dar prietenilor sau familiei. Alege cele mai frumoase modele pentru a personaliza husa pentru iPhone XS Max, iar noi inscripționăm fotografiile pe husă. Astfel de cadouri inspirate nu găsești oriunde! Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou deosebit pentru orice ocazie!

Husă de protecție personalizată cu o fotografie personală

Dacă alegi să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPhone XS Max, vei beneficia de metode de inscripționare de calitate superioară: imprimeurile noastre sunt rezistente împotriva zgârieturilor și a uzurii. Înainte de a plasa comanda, poți prelucra fotografiile sau poți adăuga un nume. Fii creativ(ă) și personalizează-ți chiar tu husa pentru iPhone XS! Încearcă acum pentru a te bucura de un imprimeu în culori strălucitoare!