În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy A40

Te afli în căutarea unei huse de mobil creative? Nu mai căuta, te afli la locul potrivit: designerul husei pentru Samsung Galaxy A40 vei fi chiar tu!

 • Personalizare husă de mobil creativă
 • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
 • Cu un model, un nume sau un text la alegere
 • Gamă variată de modele interesante
 • Imprimeu de calitate superioară
Filter
 1. Husă Hardcase Galaxy A40

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Husă Softcase Galaxy A40

  99,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Husă flip Galaxy A40

  109,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de protecție pentru Samsung Galaxy A40

Husele pentru mobil nu sunt doar un accesoriu la modă pentru smartphone-ul tău, ci îndeplinesc și o funcție importantă: acestea ar trebui să îl protejeze în mod eficient împotriva murdăriei și a șocurilor. Însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la o husă modernă. Personalizează-ți chiar tu husa pentru Samsung Galaxy A40 și vei beneficia de protecție pentru mobil și, în același timp, de o husă ieșită din comun. Pentru o husă individuală care nu te va lăsa la nevoie, ai nevoie de o imagine din arhiva personală și de texte amuzante sau de nume.

Huse smartphone pentru Samsung Galaxy A40, cu fotografie proprie

Cum ți-ai putea exprima mai bine creativitatea dacă nu prin intermediul unei fotografii imprimate pe husa de mobil? Personalizarea huselor pentru Galaxy este extrem de ușoară și nu ai nevoie decât de o imagine, de câteva idei și de un PC. În scurt timp îți vei crea o husă rezistentă pentru mobil. Indiferent dacă alegi o fotografie cu animalul tău de companie sau o imagine din cel mai recent concediu, nu trebuie decât să o încarci și să o prelucrezi folosind efectele pe care ți le punem la dispoziție. Nu este necesar niciun software suplimentar. Opțional, poți folosi direct unul dintre modelele noastre creative.

Flipcase, carcasă sau husă universală: alege varianta potrivită pentru tine

La personalizarea unei huse pentru Galaxy A40, poți alege nu doar modelul pentru imprimeu, ci și tipul de husă care ți se potrivește cel mai bine. Preferi o protecție de jur-împrejur? Atunci alege un flipcase sau o husă universală pentru  Galaxy A40. Acestea îți protejează întregul telefon și vor atrage toate privirile. Dacă smartphone-ul îți cade frecvent din mână, alege o carcasă cu bumper: aceasta este ideală împotriva șocurilor. Indiferent de tipul de husă pe care îl alegi, calitatea imprimeului te va surprinde negreșit!

Personalizare husă de mobil unicat pentru Samsung Galaxy A40

Surprinde-i pe cei dragi cu o husă foto creativă: personalizarea unei huse Samsung Galaxy A40 pentru tine poate fi doar începutul. Tu și prietena ta sunteți nedespărțite? Arată-le tuturor acest lucru comandând huse identice pentru telefoanele voastre mobile. Vrei să-ți surprinzi jumătatea cu un imprimeu romantic din ultimul concediu? Un lucru e sigur: dacă pe tine te încântă o husă de mobil pentru Galaxy A40 personalizată chiar de tine, atunci și cei dragi se vor bucura cu siguranță de un astfel de cadou!