În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tocător cu scoarță pentru gustări personalizat, gravat cu un nume la alegere

Idee interesantă de cadou: personalizează un tocător cu scoarță pentru gustări. Putem grava pe acesta un model cu o imagine sau un text, cum ar fi un motto amuzant, o declarație de dragoste sau un nume.

  • Tocător pentru gustări, gravat cu un model personalizat
  • Produs natural - din lemn de arin
  • Personalizat cu un nume sau un mesaj text la alegere
  • Gravură laser precisă, de calitate superioară
  • Structură unică a scoarței - fiecare tocător constituie o piesă unicat!
  • Modele creative pentru personalizare
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Tocător cu scoarță pentru gustări, personalizat cu nume

Uau! Acest tocător cu scoarță pentru gustări are un aspect rustic, natural și cool. Lemnul natur este prelucrat sub forma unui tocător cu scoarță pentru brânzeturi, a unui fund cu scoarță pentru snackuri sau a unui tocător cu scoarță pentru mezeluri. Indiferent de denumirea pe care o preferi pentru acest produs, este întotdeauna o idee bună de cadou.

Tocătorul sau fundul din lemn, cu scoarță și mâner, are un aspect deosebit de natural. Însă acest cadou poate fi personalizat și cu o gravură. Astfel, vei obține un cadou unicat, care se potrivește perfect persoanei căreia îl oferi. Sau pur și simplu comanzi pentru tine un tocător pentru gustări sau brânzeturi, cu scoarță de copac. Datorită formei sale interesante, tocătorul este ideal nu doar ca ustensilă de bucătărie, ci și ca decorațiune reprezentativă pentru perete.

Tocător cu scoarță de copac, pentru gustări sau brânzeturi: gravură laser personalizată

Tocătorul din lemn pentru gustări este un cadou extrem de practic. În funcție de preferințe, poate fi folosit ca tocător cu scoarță pentru servirea brânzeturilor sau ca fund cu scoarță de copac, pentru gustări - cu siguranță îi va trimite pe toți cu gândul la o cabană de munte sau la un picnic din timpul unei drumeții. Tocătorul cu scoarță și mâner poate fi folosit și pentru servirea de mezeluri, cârnați, fructe sau snackuri. Datorită numeroaselor moduri în care pot fi utilizate, astfel de cadouri din lemn sunt deosebit de valoroase și de îndrăgite. Adaugă o gravură personalizată și un cadou util se transformă într-o atenție deosebită și inconfundabilă. Vei face o bucurie dublă unei persoane dragi, deoarece tocătorul cu scoarță este un obiect personalizat. Comandă acum tocătorul tău din lemn pentru micul dejun, gravat cu un model ales de tine!

Personalizare tocător gravat pentru gustări

La noi, tocătorul cu scoarță poate fi transformat cu ușurință într-un cadou unicat. Cu ajutorul instrumentului nostru online, adaugi tocătorului din lemn pentru gustări o gravură. În cadrul acestui proces, ai mai multe posibilități de a personaliza tocătorul din lemn cu scoarță. Încarcă un fișier la alegere pe serverul nostru și vezi dacă imaginea corespunde dorințelor tale. Vei obține astfel un tocător pentru micul dejun, personalizat cu fotografie. Alternativ, poți alege una dintre siglele sau imaginile disponibile pe site. Acestea sunt potrivite pentru gravuri și se potrivesc perfect tocătorului cu scoarță pentru gustări. Dacă dorești un tocător din lemn pentru gustări cu adevărat individual, poți adăuga și text. Tocătorului cu aspect rustic îi este conferită pe deplin personalitate atunci când adaugi un motto îndrăzneț, o glumă, o declarație de dragoste sau un nume. Bine-nțeles că poți combina imaginile cu text.

Important! Lemnul este un material natural. Din acest motiv, tocătorul din lemn pentru gustări poate avea ușor altă textură, altă nuanță de culoare, altă formă și altă scoarță comparativ cu fundul din imagine. Însă modelul pe care îl alegi pentru a fi gravat nu este influențat de aceste variații naturale.

Tocător cu scoarță pentru snackuri: cadou personalizat cu text gravat

Cadourile foto cum este acest tocător din lemn pentru gustări sunt deosebit de îndrăgite. Gravura personalizată transformă tocătorul din lemn pentru gustări într-un tocător rustic pentru brânzeturi, cu dedicație personală, într-un fund cu scoarță de copac pentru snackuri, extrem de amuzant, sau într-un tocător pentru cârnați, cu aspect arhaic. Un cadou îndrăgit, extrem de util și care transmite perfect mesajul tău, tocătorul din lemn pentru gustări este ideal pentru sărbători clasice cum ar fi Paștele sau Crăciunul, cu ocazia Zilei Tatălui, a Mamei sau a unei zile de naștere, dar și cu ocazia unei nunți, a unui botez sau a Zilei Îndrăgostiților. Îți garantăm că tocătoarele pentru gustări cu text personalizat gravat vor aduce multă bucurie celor dragi.