În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare cană emailată cu fotografie - personalizează-ți acum o cană foto emailată

Îți oferim o cană emailată imprimată cu o fotografie, o imagine sau un nume. Astfel, vei primi o cană deosebită și personalizată pentru cafea, pe care poți să o oferi cadou sau să o păstrezi pentru tine.

  • Imprimare cană emailată personalizată
  • Calitate fotografică extraordinară
  • Alege o fotografie, un nume sau un text
  • Nu se sparge - partenerul ideal pentru aventuri outdoor
  • Aspect cu efect nostalgic datorită metalului emailat
  • Disponibilă în două mărimi (mediu/mare) a câte trei culori (alb/albastru, alb/negru sau alb/argintiu)
Filter

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană emailată personalizată cu fotografie

Imprimarea unui model personalizat pe o cană emailată este o idee foarte bună. Materialul este adecvat pentru orice băutură, iar imprimeul arată excelent. Modelul îl poți personaliza la noi exact așa cum dorești. Indiferent de modul în care numești recipientul - cană foto emailată, cană de băut emailată, cană emailată pentru cafea, cană emailată cu mâner, cană emailată pentru camping - acesta va avea un model unicat. Cănile emailate sunt cadouri foto ideale. Poți savura din ele cafea, ceai, cacao, lapte sau chiar o tărie. Cana emailată cu mâner este extrem de ergonomică, iar materialul este lucios și are un aspect deosebit de elegant. Cana emailată pentru cafea este ideală pentru îneputul oricărei zi sau pentru orice pauză - la birou ori acasă. Te vei bucura și mai mult de recipientul tău dacă alegi un model personalizat pentru cană. Astfel, devine un accesoriu cool sau chiar un cadou perfect pentru ziua unei persoane dragi, de sărbători sau chiar cu ocazia unei aniversări. Cu cât alegi un imprimeu mai haios și mai personal, cu atât va fi mai mare bucuria de a folosi cana. Personalizează-ți acum cana emailată!

Cană emailată pentru cafea, cu o imagine proprie

Ai la dispoziție mai multe posibilități de a-ți personaliza cana emailată cu fotografie. Cana foto emailată poate avea, de exemplu, un imprimeu cu o fotografie făcută chiar de tine. Nu trebuie decât să încarci imaginea și, dacă dorești, să o și adaptezi. Însă poți alege și un model din colecția noastră sau o siglă pentru a-ți personaliza cana emailată. Baza noastră de date îți oferă multe modele deosebite. Astfel, vei găsi un model potrivit pentru orice ocazie sau sărbătoare. Iar rezultatul este pe măsura așteptărilor. Asistentul nostru online pentru personallizare este intuitiv, astfel că nu trebuie să te temi că vei greși ceva. Indiferent de alegerea făcută, important este ca la final să imprimăm pe cana foto emailată o imagine care să îți placă în mod deosebit. Pentru că tu ești persoana care va savura băuturile din cana emailată cu mâner sau care va oferi cadou cana emailată personalizată.

Căni foto emailate, personalizate cu nume

Pentru cana ta emailată poți comanda și un imprimeu cu nume. În acest scop, trebuie să alegi un model care poate fi completat cu un nume personalizat sau să creezi chiar tu un model corespunzător. Poți alege stilul, culoarea, dimensiunea și fontul. Cana emailată pentru cafea personalizată cu nume va deveni cu siguranță cana ta preferată, pe care o vei folosi la birou sau acasă. Aceasta poate fi și o idee de cadou pentru cineva drag, deoarece oricine se bucură de un recipient pentru băuturi care să-i poarte numele.

Personalizare cană emailată

O altă posibilitate de a folosi cana ta emailată cu mâner este la camping sau la un foc de tabără. Dacă îți plac aventurile outdoor, te vei bucura de o cană emailată de camping, din care să poți savura o cafea la apus, în jurul focului de tabără, sau dimineața, când te trezești. Astfel, cana emailată va fi un recipient autentic de camping, care îți va reflecta personalitatea, fiind în același timp un simbol al libertății. Încearcă să-ți personalizezi o cană emailată la noi!