În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare suporturi pentru pahare personalizate cu fotografii

Imprimare suporturi personalizate pentru pahare, pentru nunţi sau aniversări. Aici iţi poţi crea singur suporturi pentru pahare. Alege o fotografie din arhiva personala sau un scurt text, iar noi vom imprima suporturile pentru pahare, fabricate din plastic sau carton. În topul alegerilor pentru nunţi se afla suporturile pentru pahare în forma de inimă!

  • Suport pentru pahar imprimat cu fotografia şi textul alese de câtre tine
  • Pătrat, rotund şi în formă de inimă
  • Calitate excelentă a fotografiei
  • Varianta premium din plexiglas sau plastic
  • Carton original de 1,4 mm; calitate la standarde gastronomice
  • Made in Germany
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Suport pentru pahar personalizat cu nume sau fotografii - ca decoraţiune sau cadou

Orice petrecere are un aer cu adevarat festiv sau plăcut atunci când articolele de decoraţiune ale mesei sunt potrivite. Cum ţi se par, de exemplu, nişte suporturi personalizate pentru pahare? Aici iţi poţi crea şi imprima singur suporturi pentru pahare, personalizate cu fotografii sau imagini proprii. De asemenea, poţi adauga şi un nume, folosind un model atrăgător. Astfel, suportul pentru pahare personalizat cu fotografie devine element decorativ, card de nume sau mărturie. De asemenea, biscuiţii personalizaţi pot constitui un minunat cadou personalizat cu fotografie, atât pentru gazdele evenimentului, cât şi pentru invitaţi. Nu trebuie decât să încarci fotografia sau imaginea pe site. Apoi poţi crea un model, dupa preferinţe, iar noi preluam sarcina imprimarii suportului. În privinţa materialului, poţi alege clasicul carton, plastic sau plexiglas. În special suporturile din plexiglas supravieţuiesc oricarei petreceri normale, datorita stabilităţii materialului, putând fi folosite pe termen lung deopotrivă ca suport sau cadou personalizat cu fotografie.

Suport pentru pahar personalizat cu fotografie - calitate la standarde gastronomice

Fabricate iniţial din pasla, aceste suporturi pentru pahare sunt produse in prezent dintr-un amestec de carton şi lemn. Însa în limba germană, de exemplu, încă se foloseşte termenul "Bierfilz" (pasla pentru bere). Suporturile noastre sunt fabricate dintr-un carton cu grosimea de 1,4 mm, cu putere mare de absorbţie - la fel ca cele pe care le întâlneşti în cele mai bune restaurante. Pentru noi este important să iţi oferim un suport personalizat pentru pahare de calitatea celor pe care le întâlneşti în restaurante, şi nu numai un carton pe care este imprimată o fotografie. Faptul că iţi creezi singur un suport pentru pahare nu ar trebui sa constituie un dezavantaj! Suporturile autentice sunt suficient de groase încât să protejeze suprafaţa mesei şi au o putere mare de absorbie a lichidelor, având în vedere că este totuş un produs din hârtie. De altfel, în spatele acestei calităţi se află o lunga istorie. În urmă cu cca. 150 de ani, producătorii au început să înlocuiască pasla cu produse din carton. Suportul pentru halbele de bere fabricat dintr-un amestec de lemn si carton avea, în sfârşit, calităţile dorite. Drept dovada, acest material este utilizat şi în prezent pentru suporturi pahare.

Suportul pentru pahare - folosit ca protecţie, "capac" şi mijloc publicitar

De ce în limba germana suportul pentru pahar se numeşte "capac pentru bere", în condiţiile în care acesta este aşezat sub pahar? În special în domeniul gastronomic, suporturile pentru pahare deţin mai multe funcţii decât protejarea suprafeţei mesei pe care sunt aşezate. Locul clasic în care se consuma berea, berăria, se distinge prin faptul că se află în aer liber. Astfel, este necesar că berea să fie protejată impotriva murdăriei şi a insectelor. Dacă halba de bere nu are capac, suportul poate fi folosit pentru a acoperi halba. Însă aşezarea suportului pe pahar poate fi interpretată şi ca un mesaj pentru gazdă: în unele regiuni, oaspetele semnalizează prin aceasta faptul că nu mai doreşte să-i fie turnată bere în pahar. În plus, suportul este utilizat şi pentru calcularea notei de plată: personalul poate nota băuturile consumate pe acesta, calculând la sfarşit totalul consumaţiei. În schimb, un scop mai abstract poate fi indeplinit de suporturile pentru pahare pentru agenţii publicitari. În special fabricile de bere se folosesc de ocazie, producând suporturi pentru pahare personalizate cu numele şi sigla acestora. Astfel sunt aproape de clienţii lor în timp ce acestia îşi săvurează berea.

Suporturi pentru pahare în formă de inimă - suporturi festive pentru nuntă

Toata lumea este familiarizată cu biscuiţii pentru pahare rotunde sau pătrate. Însa, la urma urmei, acestea pot avea orice formă. În special la ocazii "de suflet" precum nunţi, botezuri sau aniversări, suporturile pentru pahare în formă de inimă constituie o decoraţiune specială pentru masă. Suporturile de pahare personalizate cu nume sau cu propria fotografie atrag toate privirile - mai ales atunci când pe acestea sunt aşezate căni personalizate cu numele corespunzătoare. Pentru că paharele uzuale - deci nu neapărat paharele de dimensiuni XL - să aiba loc pe acestea în ciuda formei neobişnuite, suporturile în forma de inimă sunt mai mari decât cele "normale". Astfel, se creează mai mult spaţiu pentru imaginea ta. Şi pentru suporturile în forma de inimă folosim numai materiale originale de calitate. Suporturile pentru pahare personalizate cu fotografii atrag atenţia şi îi îndeamnă pe invitaţi la discuţii vesele.