PhotoFancy GmbH (S.R.L)

PhotoFancy GmbH este o parte integrantă și creativă al grupului de firme digital print / PrintPlanet - cea mai mare companie de print digital din nordul Germaniei, cu sediul în Garbsen, lângă Hannover. Cu ajutorul celor 120 de angajați și a unei suprafețe de producție de 4500 mp, suntem în măsură de a oferi clienților nemți și internaționali standarde înalte de producție. Îndeplinim atât cerințele companiilor mici cu dorințe speciale cât și cele ale marilor companii cu soluții individuale. Pentru clienții din România deținem un centru logistic în Timișoara.

Datorită unui serviciu client personal și non-birocratic și a unei tehnici moderne de producție și imprimare în domeniul produselor cu valoare adăugată, combinate cu materiale de calitate, o echipă energică și o experiență de peste 10 ani, garantăm o calitate înaltă a produselor și satisfacția clientului. Fiecare pas de lucru este realizat "in-house". Mulțumită unor căi de comunicație scurte și optime oferim o producție rapidă și o livrare în condiții de siguranță. Motto-ul nostru este de a ne entuziasma clienții și de a pune la dispoziția acestora mai mult decât era de așteptat.

Ideea

După cum probabil cu toții știm, de cele mai multe ori din propria experiență, fotografiile se realizează în mare parte cu o cameră digitală sau chiar cu telefonul mobil. În concediile de vară, de Crăciun împreună cu familia sau la nunta celui mai bun prieten. După ce ne uităm împreună peste fotografiile făcute, ele sfârșesc a fi uitate pe hard discul nostru sau arse pe un CD.

"Păcat", își spuse Frank Langer și îi venise o idee: O posibilitate simplă și gratuită de a da viață fotografiilor proprii. Și toate acestea fără a avea cunoștințe prealabile în domeniul prelucrării fotografiilor. PhotoFancy a luat naștere în anul 2010!

Vizitatorii noștri sunt entuziasmați de posibilitatea editării pozelor cu doar câteva clickuri. Pe lângă funcțiile clasice de rotație sau reflectare, de ajustarea contrastului și culorii precum și corectura profesională printr-un singur click, îți poți înfrumuseța imaginile cu efecte inedite, cadre tematice creative sau cu exclusivele colaje foto. Toate acestea gratuit, online și de acasă. Totul a fost pus la cale de către o echipă cu experiență, specialiști reali ai calculatoarelor, care investesc periodic în PhotoFancy idei noi, creativitate și pasiune personală.

Magazinul online PhotoFancy îți oferă din anul 2013 o inspirație suplimentară și posibilitatea de a crea idei unice de cadouri sau articole decorative. Produse individual personalizate cum ar fi calendare, postere, tricouri și carcase smartphone sunt doar câteva din produsele PhotoFancy puse la dispoziția ta. Convinge-te singur și redă viața fotografiilor tale începând încă de astăzi!

Te rugăm să aştepţi, previzualizarea este în curs de generare.
Acest proces poate să dureze până la 40 de secunde.