În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pahar Latte Macchiato personalizat cu poza ta

Amintește-ți în fiecare zi de cele mai frumoase clipe. Personalizează singur(ă) pahare unicat pentru Latte Macchiato, cu o fotografie proprie sau un mesaj-text haios. Cafeaua va fi de două ori mai bună!

 • Personalizare pahar pentru Latte Macchiato
 • Prelucrare a materialelor la standarde superioare
 • Volum de umplere - 400 ml
 • Alege o fotografie, un nume sau un text
 • Rezistent la temperaturi înalte, poate fi spălat în mașină
 • Imprimeu pe sticlă: full-color și strălucitor
 • Suprafață satinată (sticlă mată) cu fund transparent
Filter
 1. Pahar Latte Macchiato

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pahar pentru Latte, personalizat cu numele tău

Orice băutură are un gust mai bun dacă o bei din acest pahar personalizat cu fotografie - indiferent dacă bei Chai Latte, suc sau doar apă. Datorită suprafeței din sticlă mată, te poți bucura de un imprimeu color strălucitor, iar fotografia este scoasă în evidență. Inscripționarea de pahare pentru Latte Macchiato este extrem de simplă: încarcă o imagine sau alege un model creativ. Dacă dorești, poți adăuga și un nume, pe care îl vom imprima pe cana foto. Gata! Paharul pentru Latte are un volum de umplere de 400 de mililitri. Este rezistent la temperaturi înalte, poate fi spălat la mașină și nu se zgârie. Și, datorită metodei de imprimare prin transfer termic, te poți bucura multă vreme de fotografia ta preferată.

Pahare unicat pentru Latte Macchiato: idee originală de cadou

Paharul personalizat pentru Latte Macchiato îți transformă pauza de cafea într-o călătorie în timp, către cele mai frumoase amintiri. Dar acesta este și un cadou ideal. Dă frâu liber imaginației și creează singur(ă) un model pentru paharul foto. Apoi noi îl imprimăm, respectând întocmai dorințele tale. Acest cadou deosebit va fi mereu apreciat, indiferent dacă îl oferi cu ocazia unei nunți, a unei zile de naștere sau de Crăciun. Nu doar pasionații de cafea vor ști să aprecieze un pahar Latte Macchiato personalizat cu imagine sau nume: paharul este un cadou ideal și pentru prietenii tăi băutori de ceai. Personalizează chiar tu pahare pentru Latte, folosind o fotogrfie proprie. Le vei îndulci celor dragi pauzele de cafea. În plus, datorită instantaneelor sau a mesajelor haioase, începutul de zi va fi cu mult mai plăcut - chiar și lunea!

Inscripționează pahare pentru Latte și savurează o cafea delicioasă

Latte Macchiato se compune din trei straturi: lapte fierbinte, espresso și spumă de lapte. Din acest motiv, băutura modernă este servită în general în pahare înalte, cu linguri lungi. Dorești să prepari un Latte Macchiato similar celui băut la cafeneaua italiană din zonă? Nicio problemă, ai nevoie doar de espresso și de lapte. Întâi trebuie să faci spuma de lapte, din lapte cu conținut înalt de grăsime. Apoi umpli trei sferturi de pahar personalizat pentru Latte cu spumă de lapte. La final, torni încet o porție de espresso. Laptele rămâne la fund, însă, deoarece cafeaua este mai grea decât spuma, aceasta devine al doilea strat din pahar. Dacă îți mai rămâne spumă de lapte, o poți adăuga cu atenție în paharul pesonalizat, folosind o lingură. Gata! Pentru ca oricine să poată vedea straturile clare și aspectul deosebit al acestora, băutura se servește în pahare. Dă o notă personală și unică acestei experiențe! La noi îți poți personaliza singur(ă) paharele pentru Latte, creând modele unicat. Astfel, savurezi delicioasa băutură caldă amintindu-ți de cele mai frumoase momente…

Paharul tău unicat pentru Latte Macchiato, personalizat cu fotografie

Numele ne oferă un indiciu: băutura cu spumă de lapte și cafea provine din Italia și se referă la aspectul său de „lapte pătat“. În ultimii ani, această băutură a devenit extrem de apreciată și la noi, fiind una dintre cele mai consumate băuturi din cafea. Din acest motiv, pe lângă cănile cu fotografie, din dulapul de bucătărie nu au voie să lipsească paharele pentru Latte Macchiato! Paharele personalizate pentru Latte atrag atenția tuturor. Inscripționează la noi un pahar unicat pentru Latte Macchiato și savurează un Latte, un Chai Latte sau chiar și băuturi reci din acest pahar deosebit. Pentru cei care visează ziua, în timpul pauzei de cafea!