În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare pahar cu mâner, capac și pai

Personalizează pahare unicat cu mâner, capac și pai, folosind cele mai diverse modele. Inscripționăm un pahar personalizat „Mason Jar“ (borcan pentru conserve) cu o fotografie sau un model la alegere.

 • Pahar cu mâner și capac resigilabil
 • Volum de umplere de cca. 400 ml
 • Inclusiv pai rezistent, refolosibil
 • Rezistent la zgârieturi: imprimeu extrem de rezistent datorită imprimării prin transfer termic
 • Plăcere pură: din sticlă groasă, satinată
 • Se poate spăla la mașină
Filter
 1. Cană de sticlă

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Pahar Latte Macchiato

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pahare cu pai, mâner și capac filetat, personalizate cu poza ta

Acum poți crea online modele pentru pahare, dacă dorești să transmiți un mesaj personalizat. Alege un Mason Jar - un pahar cu pai - și evidențiază mesajul pe care dorești să-l transmiți. Astfel, fiecare dimineață și fiecare mic dejun vor fi transformate în experiențe deosebite. Caută cele mai frumoase modele, iar noi inscripționăm fotografiile pe pahare cu mâner. Este extrem de simplu să personalizezi paharele cu mâner și capac filetat, pe care le poți folosi pe post de recipiente pentru smoothie sau pahare cu mâner pentru orice altă băutură. Apoi le comanzi online. Cum îți sună un grătar la care toți invitații să folosească pahare unicat cu mâner și pai, dar care pot fi folosite și ca borcane pentru conserve sau recipiente pentru smoothie? Poți comanda online și căni de sticlă personalizate cu fotografie!

Pahar pentru smoothie cu capac și pai personalizat

Te afli în căutarea cadoului ideal pentru cei dragi? Ce-ai zice dacă le-ai oferi un borcan inscripționat pentru gem, cu mâner, denumit și recipient pentru smoothie? Cei dragi se vor bucura cu siguranță. Paharele pentru smoothie cu pai pot fi personalizate extrem de ușor. Profită de metoda de imprimare de înaltă calitate și de culorile strălucitoare, deosebit de rezistente. Paharul cu capac filetat rezistă la temperaturi mari, nu se zgârie și poate fi spălat la mașină. Poți să-l folosești în diferite feluri: ca borcan pentru conserve, pahar cu mâner, borcan pentru gem sau recipient pentru smoothie cu capac filetat. Lasă-te surprins(ă) de gama variată de întrebuințare a acestor pahare!

Personalizare borcan cu mâner pentru conserve

Comandă acum un pahar unicat cu capac, personalizat cu fotografie! Adaugă numele celor dragi sau compune un mesaj deosebit, iar noi le inscripționăm pe paharul tău cu mâner și pai. Paharele cu mâner și pai sau recipientele pentru smoothie sunt cadouri ideale pentru o zi de naștere sau cu ocazia Crăciunului. În plus, poți comanda și pahare pentru Latte Macchiato inscripționate sau pahare gravate cu modelul dorit. Dacă alegi să-ți personalizezi singur(ă) un pahar cu pai, poți să dai frâu liber creativității și să creezi un pahar cu mâner și pai exact așa cum dorești. Recipientul poate fi folosit ca borcan pentru conserve, borcan pentru gem sau pahar cu capac filetat. Recipientul pentru smoothie cu capac constituie un cadou perfect.

Borcan pentru gem personalizat cu fotografie

Pentru a personaliza online paharele cu capac, mâner și pai, nu trebuie decât să urmezi câțiva pași simpli. Găsește rapid varianta ideală de recipient cu capac filetat pentru smoothie! Indiferent dacă îl folosești ca borcan cu mâner pentru conserve, borcan cu mâner pentru gem sau pahar pentru smoothie, îți garantăm că vei fi încântat(ă) de diferitele modele disponibile! În plus, poți alege să comanzi și un pahar gravat! Paharul cu pai este ideal și pentru ieșiri la iarbă verde sau serbări estivale: aspectul său deosebit va atrage toate privirile!