În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare pahare de whisky cu gravură

Te afli în căutarea unui pahar de whisky gravat cu un nume la alegere? Atunci te afli exact la locul potrivit! Surprinde-i pe cei dragi cu un pahar de whisky elegant și unicat, personalizat cu numele lor.

 • Pahar de whisky cu gravură personalizată
 • Gravură laser precisă
 • Personalizat cu un nume, o fotografie sau un text la alegere
 • Se poate spăla la mașină
 • Pahar de calitate superioară de la Leonardo
 • Volum de umplere: 380 ml
Filter
 1. Pahar de whisky

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Pahar de băut

  104,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Pahar de bere de grâu

  129,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Pahar pentru Vin spumant

  104,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Pahar de vin alb

  104,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Pahar de vin roșu

  104,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Idee de cadou cu stil: pahare de scotch/whisky cu nume gravat

La noi poți comanda mai multe tipuri de pahare cu gravură, cum ar fi pahare de vin sau pahare pentru vin spumant gravate. Și paharele de whisky cu gravură vor constitui cu siguranță o surpriză plăcută. Pe PhotoFancy poți personaliza chiar tu paharele de whisky cu modele unicat. Astfel, vei comanda un cadou elegant și de calitate superioară pentru orice ocazie și orice personalitate. Paharele de whisky cu gravură sunt ideale pentru zile de naștere, aniversări, petreceri pentru burlaci, Ziua Îndrăgostiților sau Crăciun. Însă pot fi oferite unei persoane dragi și în semn de mulțumire, împreună cu o sticlă de whisky de calitate. Alege pur și simplu unul dintre modelele noastre, iar paharului tumbler elegant îi va fi conferită o notă personală!

Pahar de whisky personalizat: convenabil, rapid, simplu și de calitate

Cunoscătorii își savurează cu plăcere băutura preferată dintr-un pahar tumbler pentru whisky. Aici poți comanda un astfel de pahar, iar noi gravăm pe acesta modelul elegant cu nume. Vei primi un obiect unicat șic, care le va aduce cu siguranță multă bucurie celor dragi. La noi, personalizarea unui pahar de whisky cu gravură este convenabilă, rapidă și simplă. Nu este necesar să descarci niciun fel de software în prealabil, ci poți începe chiar acum să creezi modelul pentru paharele de scotch. Mai întâi alegi unul dintre numeroasele modele cu nume pe care ți le oferim. De la clasic la neobișnuit, sigur există modele pentru toate gusturile! Vei fi redirecționat(ă) la configuratorul nostru online. Aici introduci numele dorit, testezi și alte modele și adaptezi rezultatul conform imaginației tale. În previzualizarea produsului poți vedea oricând paharul de whisky cu gravură. Când vei fi mulțumit(ă) de model, îl vom grava pe paharul tău de whisky.

Highlight pentru cunoscători: pahare de whisky cu gravură personalizată

La noi, paharele de whisky cu gravură au un preț convenabil, însă sunt de calitate superioară. Paharele marca Leonardo sunt personalizate cu o gravură laser precisă. Laserul computerizat gravează în detaliu modelul tău și toate contururile acestuia pe paharul de scotch. Suprafața de sticlă este zgâriată ușor, iar modelul este perfect vizibil pe sticlă. Paharele noastre de whisky sunt de înaltă callitate, se spală la mașină și suprind prin aspectul deosebit de elegant. În plus, cu un volum de umplere de 300 ml, au dimensiunea ideală pentru seri vesele în compania prietenilor sau a familiei, sau chiar pentru ocazii speciale cum ar fi zile de naștere rotunde, seri cu băieții sau nunți. Paharele de whisky personalizate cu gravură vor atrage garantat toate privirile la evenimente: un cadou pur și simplu perfect pentru orice ocazie și orice personalitate!