În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Dop de chiuvetă personalizat cu fotografia sau modelul propriu

Personalizare și imprimare dop de chiuvetă cu propria fotografie: la PhotoFancy îți poți personaliza un dop de chiuvetă cu propriul model sau poți alege din modelele amuzante deja existente - pentru mai multă creativitate în camera de baie!

  • Fotografia ta pe un dop de chiuvetă
  • Înălțimea dopului de chiuvetă este reglabilă
  • Formă potrivită pentru orice chiuvetă obișnuită
  • Prelucrare la standarde înalte a materialelor
  • Protecție a suprafeței imprimate și strălucire deosebită a culorilor, datorită tehnologiei de acoperire volumetrică
  • Proiectat cu greutate ridicată - se fixează mai bine în scurgere iar sita este mai eficientă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Dop pentru chiuvetă personalizat cu fotografie, pentru o baie cu individualitate

Dopurile pentru chiuvetă nu sunt cunoscute pentru definirea stilului unei camere de baie. Uneori sunt ceva mai mari decât inelul de scurgere, insă cam asta ar fi singura lor caracteristică. Lucrurile se schimbă dacă în locul unui dop simplu se arată un dop imprimat cu fotografie. La PhotoFancy îți poți personaliza și imprima un dop de chiuvetă cu propria fotografie - fii ingenios! Faci parte dintr-un club? Personalizează-ți baia în culorile clubului: imprimă un prosop și asortează la el dopul de chiuvetă personalizându-l cu sigla clubului. Dar și o regină a frumuseții își poate asigura mai multă strălucire în camera de baie, alegând să imprime pe dopul de chiuvetă modele sclipitoare. Iar morocănoșii se vor trezi mai ușor dimineața dacă vor da cu ochii de un dop de chiuvetă cu model - fie că este un smiley zâmbitor care asigură buna-dispoziție, fie o fotografie cu cafea care te îndeamnă la consumul de cafeină. Chiar și o baie comună mai multor chiriași poate profita de un dop de chiuvetă personalizat cu fotografie: un „avertisment” poate împiedica producerea unor incidente neplăcute… Indiferent de scopul căruia ii servește dopul de chiuvetă personalizat cu propria fotografie, noi îl imprimăm!

Personalizare dop de chiuvetă

Personalizarea unui dop de chiuvetă este foarte simplă. O poți face în trei feluri: încarcă propria fotografie, alege un model deja existent sau adaugă un scurt text într-un model „MagicName”. Cel mai bine se personalizează un dop de chiuvetă dacă folosești fotografia sau sigla ta preferată. De exemplu, poți folosi sigla unui club sau fotografia animalului de companie - absolut orice dorești tu. Poți încărca fotografia în browser, nefiind necesară instalarea unui software. Expertul în personalizare te va însoți pe parcursul întregului proces. Un astfel de dop de chiuvetă cu fotografie nu mai are nimeni! Îți mai poți personaliza dopul de chiuvetă și alegând un model din gama existentă. Multe modele ingenioase și amuzante - semne rutiere, simboluri haioase și altele - așteaptă să fie folosite. Sau alegi funcția MagicName și introduci un text în modelele noastre cu nume. Tu hotărăști dacă alegi un nume sau text scurt. La final, dopul de chiuvetă cu fotografie arată ca și cum modelul ar fi fost creat special pentru el.

Dop de chiuvetă personalizat cu fotografie - ingenios și rezistent

Modelul ales de către tine este imprimat prin tehnologia „Doming” pe partea anterioară a dopului de chiuvetă. Doming este aceeași tehnologie pe care poate o cunoști deja de la bomboniere sau brelocuri - pe dopul de chiuvetă se aplică un strat de rașină transparentă și ușor elastică. Stratul are o grosime de cca. doi milimetri și este bombat. Această bombare produce un efect de lentilă, care conferă imaginii imprimate o intensitate deosebită a culorilor și un efect „3D”. În plus, stratul de rașină protejează imaginea imprimată pe dopul de chiuvetă și o face rezistentă la radiațiile UV. Dopul tău de chiuvetă personalizat se potrivește oricărei scurgeri obișnuite (de regulă 1,35 țoli). Are aceleași dimensiuni ca un dop normal și poate fi reglat pe înălțime, până la 6-7 centimetri. Dopul este fabricat din alamă cromată, astfel că strălucește în tonuri argintii.