În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-ţi şi dă la imprimat propria scrumieră personalizată cu poze şi text

Creează singur(ă) online propriul model pentru o scrumieră cu fotografie. Comandă scrumiere din sticlă personalizate cu o imagine, un nume sau un text la alegere.

  • Imprimeu foto de calitate superioară cu efect 3-D
  • Util şi ca scrumieră de buzunar practică pentru deplasări
  • Scrumieră cu fotografie cu suport pentru ţigări
  • Idee unică de cadou foto pentru fumători
  • Design clasic din sticlă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Scrumieră personalizată cu o imagine, un text sau un nume

Scrumiera personalizată este una dintre cele mai iubite idei de cadouri pentru fumători. Un colțișor al tău personal în care te poţi relaxa în liniște la o ţigară. Acum îţi poţi crea online propria scrumieră din sticlă. Pe PhotoFancy poţi comanda scrumiere imprimate cu o fotografe sau inscripționate cu un text. Astfel, vei avea o scrumieră cu adevărat specială pentru orice petrecere sau eveniment, care va atrage toate privirile indiferent dacă alegi o fotografie veselă sau un motto amuzant. Scrumiera personalizată va face senzaţie în special în rândul fumătorilor înrăiţi.

Scrumieră foto din sticlă - pentru petreceri şi evenimente speciale

Acum îţi poţi crea o scrumieră cu fotografie exact aşa cum dorești. La ocaziile speciale este indicat să asortezi decoraţiunile evenimentului în cauză. Astfel, vei crea o atmosferă deosebită. Scrumierele tematice sunt ideale pentru ocazii precum nunţi sau târguri/expoziţii. Surprinde-ţi oaspeţii cu scrumiere elegante personalizate cu o fotografie a mirilor. Sau, în cazul târgurilor, imprimă pur şi simplu o imagine a noului produs pe scrumieră. Fotografia va fi evidenţiată prin strălucirea şi contrastul pe care le conferă sticla. Datorită stratului rezistent de sticlă, imprimeul este protejat împotriva zgârieturilor sau a scrumului fierbinte: un highlight veritabil. Scrumiera obişnuită din plastic este desuetă.

Personalizare scrumieră individuală

Fumătorii din grupul tău de prieteni se vor bucura cu siguranță! O surpriză neobişnuită şi o idee deosebită de cadou pentru toţi amatorii de ţigări. Scrumiera personalizată „Foto“! Un imprimeu personal pe o scrumieră clasică din sticlă: un model propriu sau un mesaj text la alegere. Acum, pe PhotoFancy poţi să încarci fotografiile şi să configurezi online scrumiera cu fotografie. Un cadou deosebit şi amuzant pentru fumători, ideal pentru orice ocazie. Adaptează fotografiile cu efecte foto gratuite şi cu rame creative de la PhotoFancy. Astfel, vei crea cu ușurință o adevărată operă de artă de care prietenii tăi vor fi încântați.

Scrumieră practică de buzunar imprimată cu fotografia ta

Varianta practică pentru deplasări este scrumiera de buzunar personalizată cu fotografia ta. Poţi crea această mini-variantă folosind tot o fotografie din arhiva personală. Un accesoriu cu adevărat util pentru plimbările mai lungi sau pentru locurile în care nu există nicio scrumieră. Aceasta va trezi garantat invidia în rândul celorlalți fumători, pentru că scrumiera de buzunar este imprimată cu modelul tău personal. Fotografia ta este scoasă în evidenţă de scrumiera cromată. Datorită stratului protector rezultat în urma procedurii Doming, se obţine un efect 3D de excepţie. Fă o scurtă pauză de ţigară şi explorează cadourile foto de la PhotoFancy.