În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S20

Pe Photofancy poți crea o husă de mobil personalizată pentru Samsung Galaxy S20. Noi inscripționăm fotografia, numele sau textul ales pe aceasta, iar smartphone-ul tău va fi un dispozitiv unicat!

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția ideală împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrare gratuită a imaginilor tale
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de protecție Samsung Galaxy S20, personalizată cu o fotografie proprie

Cei care doresc să-și protejeze smartphone-ul împotriva zgârieturilor sau a altor deteriorări, folosește o husă de mobil. În acest caz, o husă personalizată este alegerea ideală. La noi poți personaliza o husă de mobil pentru Samsung Galaxy S20, iar noi imprimăm pe aceasta imaginea, numele sau textul ales. Astfel îi conferi telefonului o notă personală, pentru că și personalitatea ta este unică. Husa foto pentru Samsung Galaxy S20 constituie și un cadou perfect pentru cei dragi. Descoperă gama noastră variată de huse Galaxy și numeroase alte modele de huse pentru mobil, pe care le poți comanda pentru a-ți surprinde plăcut jumătatea, un membru al familiei sau cea mai bună prietenă. Tu stabilești modelul care va fi imprimat pe husă: de la o fotografie de familie și peisaje romantice până la imaginea preferată cu partenerul tău. Dă frâu liber creativității!

Husă foto individuală Galaxy S20 cu fotografie, nume sau text

Husă universală pentru mobil, carcasă clasică sau flipcase practic? Pe Photofancy îți punem la dispoziție numeroase variante pe care le poți folosi pentru a-ți personaliza telefonul. Carcasa cu inserții de metal pe partea din spate este extrem de populară. Iar cu ajutorul bumperului opțional, aceasta oferă mobilului protecție premium împotriva șocurilor. Datorită acestei huse pentru Galaxy S20, smartphone-ul tău va avea un aspect elegant. Alternativa, cu protecție de jur-împrejur, este husa flipcase cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Aceasta înconjoară telefonul, ceea ce conferă protecție nu numai părții din spate și canturilor, ci și ecranului. Flipcase-ul are o închidere cu magnet și buzunare interioare practice pentru carduri și cărți de identitate. Astfel, obiectele cele mai importante vor fi mereu la îndemână.

Carcasă personalizată pentru Samsung Galaxy S20

Atât husa flipcase cât și carcasa din material sintetic pentru Samsung Galaxy S20 se evidențiază prin imprimeul de calitate superioară. În cazul carcasei clasice, poți alege ca modelul să fie imprimat chiar și pe suprafețele laterale. Opțiunea de imprimare de jur-împrejur conferă modelului tău vizibilitate crescută. Iar în cazul husei tip flipcase, modelul este imprimat în profunzimea fibrei, cu ajutorul metodei de imprimare textilă, ceea ce îi conferă rezistență crescută. Husa flipcase pentru Samsung Galaxy S20 este fabricată din imitație de piele neagră. Imprimeul poate fi curățat și este rezistent la uzură. Din acest motiv, husa ta pentru Galaxy S20 va deveni un accesoriu de zi cu zi practic, care surprinde și prin aspectul unic.

Cum creezi husa ta de mobil pentru Samsung Galaxy S20

Pe Photofancy poți crea rapid, simplu și intuitiv husa ta de mobil pentru Samsung Galaxy S20. Nu este necesar să descarci un software dedicat, deoarece personalizarea se realizează direct în configuratorul nostru online. Mai întâi alege un model - te poți inspira din numeroasele modele creative pe care ți le punem la dispoziție pentru a evidenția numele sau textul dorit. Dacă dorești să folosești doar o fotografie pentru husa smartphone, alege să creezi fără model și te vom redirecționa automat către configuratorul online. Aici poți să încarci o imagine, să introduci un nume sau un text și să adaptezi modelul în continuare. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta de protecție pentru Galaxy S20. După plasarea comenzii, imprimăm pe aceasta exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa foto este gata de livrare în termen de 24 de ore: te vei bucura la scurt timp de husa ta individuală!