În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cești pentru Espresso personalizate cu fotografie

Cești pentru Espresso cu fotografie sau nume: pe PhotoFancy îți poți personaliza singur cești unice pentru Espresso, iar noi imprimăm pe ceștile unice pentru Espresso fotografii sau nume.

 • Fotografia ta imprimată pe o ceașcă pentru Espresso
 • Imprimeu strălucitor
 • Ceramică de înaltă calitate (volum de umplere ca 75 ml)
 • Durabilitate extrem de mare a imprimeului, datorită imprimării prin transfer termic
 • Set pentru Espresso (inclusiv farfurioară)
 • Poate fi spălată la mașină
Filter
 1. Ceasca Espresso

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Începe ziua cu o ceașcă personalizată pentru Espresso

O zi plăcută începe pentru unii cu ceai, pentru alții - cu o cană de cafea, iar pentru alții - cu un espresso. Pentru ca doza de cofeină să fie consumată în mod cât mai personalizat, PhotoFancy imprimă fotografia sau numele tău pe o ceașcă pentru Espresso, pe care o poți personaliza singur. Desigur că un espresso este la fel de savuros și dacă îl bei dintr-o cană personalizată, însă datorită unei cești pentru Espresso personalizate cu o fotografie aleasă de tine, chiar și dimineața devine mult mai suportabilă. (Pentru alte plăceri, de care te bucuri mai spre sfârșitul zilei, îți poți personaliza la noi și halbe de bere). Poți comanda fie o singură ceașcă pentru Espresso, personalizată cu fotografie, sau poți alege un set întreg. La fiecare ceașcă, primești și o farfurioară potrivită.

Cești Espresso personalizate cu fotografie

Ai mai multe posibilități pentru a-ți personaliza ceașca pentru Espresso: noi putem imprima pe aceasta o fotografie din arhiva ta personală sau un nume. Vom imprima pe ceașca pentru Espresso rodul imaginației tale! Dacă alegi o fotografie din arhiva personală, o poți personaliza, înainte ca noi să o imprimăm pe ceașca pentru Espresso - de exemplu, cu rame ingenioase. Însă pe ceașca pentru Espresso putem imprima și modele cu nume. La fel ca în cazul altor căni personalizate cu nume, îți alegi un model corespunzător, în care care noi introducem ca prin minune numele ales. Scrisul este format din diferite elemente, astfel încât pare că întregul model pentru ceașca foto pentru Espresso a fost personalizat chiar de tine. Dacă dorești să personalizezi mai multe cești pentru Espresso, poți alege modele și idei deferite pentru fiecare ceașcă pe care o comanzi.

Fotografia imprimată pe ceașca pentru Espresso este rezistentă la spălare automată!

Atunci când imprimăm o fotografie pe ceașca ta pentru Espresso, știm că aceste cești sunt articole care vor fi folosite intens. Din acest motiv, folosim numai cești de înaltă calitate, extrem de practice, pentru a imprima modelul tău, și punem preț pe o durabilitate crescută atât a ceștii în sine cât și a imprimeului. Modelul pe care îl alegi este imprimat pe ceașca pentru Espresso prin transfer termic. Astfel, fotografiile și modelele cu nume sunt extrem de rezistente și rămân pe ceașcă chiar și după multe spălări la mașină. Ceștile noastre pentru Espresso sunt fabricate din ceramică de calitate superioară și au și o toartă. Datorită volumului de ca 75 ml, poți folosi ceașca pentru Espresso personalizată cu fotografie sau nume atât pentru un espresso simplu cât și pentru unul dublu. Suprafața imprimabilă a ceștii pentru Espresso este de 10 cm x 5 cm. Datorită fundalului alb, imprimeul strălucitor iese în evidență și îți aduce bucurie în fiecare dimineață!