În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPhone 12 Pro Max personalizată cu fotografie sau cu nume

Cu o husă foto individuală, ai mereu aproape cele mai frumoase momente. La noi poți personaliza o husă de mobil iPhone 12 Pro Max, pe care noi inscripționăm o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează imaginile gratuit
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de protecție iPhone 12 Pro Max personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere

Creează culori și zâmbete în viața ta! Cu o husă de mobil personalizată ai posibilitatea de a avea mereu aproape persoanele care-ți sunt dragi și momentele frumoase petrecute împreună. Dacă dorești să-ți personalizezi chiar tu o husă unicat pentru iPhone 12 Pro Max, îți punem la dispoziție diferite modele creative pe care le poți folosi pentru a scoate în evidență un nume sau un text la alegere. Poți încărca și o fotografie cu jumătatea ta sau cu o aventură interesantă. Dă frâu liber imaginației! Noi inscripționăm pe husele iPhone imaginile, numele sau textele alese de tine. Vei avea un accesoriu elegant care îți protejează în mod optim smartphone-ul.

Instrucțiuni: personalizare husă de mobil iPhone 12 Pro Max

Pe Photofancy îți poți personaliza online o husă individuală pentruiPhone 12 Pro Max: este simplu și rapid. Procesul are loc direct în browser, așadar nu este necesar să descarci un software special. Mai întâi alege tipul de husă care ți se potrivește perfect. În plus față de husa universală, îți oferim și husa flipcase practică cu fotografie sau carcasa din material sintetic. Apoi, selectează un model din colecția noastră sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul online, unde poți să încarci o fotografie, să introduci un nume ori un text sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta de protecție. După ce termini de adaptat modelul, inscripționăm pe husa de mobil exact ceea ce ai creat online. În general, husa de protecție este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, după doar câteva zile te vei bucura de noul tău accesoriu.

Husa ta pentru iPhone 12 Pro Max: husă universală, flipcase sau carcasă?

Husa clasică pentru mobil este carcasa din material sintetic. Datorită inserțiilor de metal, aceasta protejează în mod eficient partea din spate și canturile telefonului. Dacă dorești protecție premium suplimentară, poți alege opțiunea cu bumper. Noi vom inscripționa modelul tău pe husa de protecție, iar tu te vei bucura de un imprimeu de calitate superioară, în culori strălucitoare. La alegere, modelul poate fi imprimat și pe suprafețele laterale ale husei, ceea ce va atrage și mai multe priviri. Alternativa practică la husa tip hardcase o constituie un flipcaseiPhone 12 Pro Max cu fotografie. Această husă acoperă întreaga suprafață a smartphone-ului, ca o copertă, și dispune de o închidere rapidă cu magnet: protecția perfectă de jur-împrejur. Iar buzunarele interioare sunt deosebit de practice, deoarece îți oferă loc pentru carduri sau documente de identitate, pe care le vei avea mereu la îndemână.

Personalizare husă foto individuală pentru iPhone 12 Pro Max

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă de mobil pentru iPhone 12 Pro Max? Atunci te afli în locul potrivit. Nu există limite de creativitate: noi inscripționăm pe husa ta foto exact modelul pe care îl creezi. Poți alege un instantaneu cu câinele tău, o fotografie de familie sau cea mai frumoasă imagine din concediu. În plus, dacă alegi o fotografie cu jumătatea ta, poți comanda o husă de protecție personalizată pentru iPhone 12 Pro Max atât pentru tine cât și pentru partenerul tău sau partenera ta. Astfel, veți fi mereu aproape, chiar dacă aveți o relație la distanță sau în anumite momente dacă nu sunteți unul lângă celălalt.