În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană termosensibilă personalizată online cu poza sau numele tău

Cană magică termosensibilă personalizată online și imprimată cu poza sau numele tău. Trăiește efectul magic al imaginii tale la umplerea cănii cu un lichid fierbinte.

 • Culoarea cănii neumplute: negru/antracit și umplute cu lichid fierbinte: alb
 • Produs din ceramică de înaltă calitate
 • Efect-surpriză repetabil într-un număr nelimitat
 • Motive și litere magice de nume
 • Imprimare foto lucioasă, de calitate extraordinară
Filter
 1. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană termosensibilă personalizată cu poza ta – pentru un început de zi magic

Ce poate fi mai frumos decât o dimineață magică? Și un mic dejun savurat cu voie bună? Nu întotdeauna ne trezim bine dispuși și atunci avem nevoie de ceva care să ne încarce pozitiv. PhotoFancy vine în ajutorul tău: comandă o cană termosensibilă personalizată și imprimată cu fotografia dorită. Garantat cafea de dimineață va fi un ritual magic! Umple-ți cana personalizată cu băutura ta fierbinte preferată și asigură-ți buna dispoziție! De fiecare dată cănd va fi umplută cu lichid fierbinte, cana termosensibilă va scoate la iveală imaginea ta preferată. Îndată ce lichidul va fi consumat sau se va răci, culoarea cănii va fi din nou neagră. Acum trucajul poate începe de la început.

Personalizare și imprimare cană termosensibilă ca accesoriu de cadou

Cana termosensibilă poate fi personalizată și imprimată după dorința ta. Astfel, fiecare cană personalizată poate fi oferită în cadou. Surprinde-ți persoana iubită cu un astfel de cadou magic. Îndată ce cana va fi umplută cu un lichid fierbinte efectul va fi unul magic. Copii vor fi, de asemenea, uimiți de rezultat și iși vor închipui că ești un oarecare magician. Tu însuți iți vei personaliza cana ta termosensibilă cu fotografiile dorite. Noi imprimăm cana ta magică într-o calitate extraordinară. Această cană de băut este ideală pentru orice ocazie, fie aniversare sau absolvire. Prin imprimarea unei căni termosensibile vei asigura un show magic privat. Cana ta cea nouă cu siguranță nu va fi prăfuită pe raftul tău de bucătărie!

Cană termosensibilă cu efect surpriză

Calitatea și manopera cănii termosensibile personalizate cu poza ta este foarte importantă. Astfel, te vei putea bucura în mod constant de magia cănii tale. Cu cana termosensibilă de la PhotoFancy îți asiguri o cană de băut din ceramică de înaltă calitate. Comandă simplu și online cana ta cu efect magic. Noi îți vom imprima cana cu fotografie prin procedeul modern de transfer termic. Modelul imprimat este lucios și de lungă durată. Totodată, este potrivită și pentru mașina de spălat vase. Totuși, pentru o rezistență mai îndelungată îți recomandăm spălarea de mână a cănii imprimate. Nu-ți pierde timpul și personalizează acum cana ta termosensibilă. Astfel, te vei bucura mai devreme de efectul magic al acesteia.