În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pahar personalizat pentru cafea To-Go

Inscripționare pahar personalizat pentru cafea To-Go: un recipient individual pentru băutura ta preferată. Creează acum online un model pentru pahare Coffee to go, cu o fotografie sau un nume la alegere.

  • Ceramică cu perete dublu - menține temperatura băuturii mai mult timp (băutura rămâne fierbinte, dar partea exterioară nu se încălzește)
  • Se poate spăla la mașină
  • Capac cu deschidere pentru băut, în două culori (negru sau alb)
  • Imprimeu extrem de rezistent datorită imprimării prin transfer termic
  • Imprimeu strălucitor
Filter
  1. Cană termo 'Bambus'

    169,99 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pahar Coffee to go personalizat cu o fotografie proprie

În viața noastră pe repede-înainte, „cafeaua to go“ a devenit un adevărat ritual de dimineață! Moda de a-ți bea cafeaua în drum spre locul de muncă își are originea în SUA, dar aceasta s-a răspândit între timp și în alte țări, printre care se numără și România. Indiferent dacă ești în metrou, în autobuz sau mergi pe jos, cafeaua în pahar de carton à la Starbucks este mereu cu tine. Și de ce nu ar fi? O astfel de băutură caldă în drum spre serviciu poate fi benefică și relaxantă. Bucură-te de această modă și acasă sau la birou: comandă un pahar unicat Coffee to go, din ceramică. Savurează-ți cafeaua dintr-un pahar individual „Coffee to go“, imprimat cu o fotografie, o siglă sau un nume la alegere.

Cană personalizată pentru cafea to go

Peretele dublu al paharului din ceramică menține temperatura băuturii mai mult timp, datorită proprietății sale termice. Recipientul este deosebit de practic: partea exterioară nu se încălzește, ceea ce constituie un avantaj real în comparație cu paharele subțiri din carton. Paharul inscripționat Coffee to go se poate închide cu ușurință cu ajutorul unui capac flexibil din silicon. Astfel, vei putea lua cu tine băutura preferată, fără să existe riscul să o verși din neatenție. Capacul dispune de o deschidere pentru băut, iar paharul are forma similară unui pahar clasic din carton „Coffee to go“. Paharul tău to go cu imprimeu rezistent la zgârieturi poate fi spălat la mașină, iar modelul nu se va șterge. Cu o înălțime de 13 cm, un diametru de 9 cm și un volum de umplere de 300 de mililitri, paharul are dimensiunile medii ale unui pahar obișnuit din carton folosit de diferite companii care oferă cafea la pachet.

Inscripționare pahar individual pentru cafea to go

Un pahar individual pentru cafea to go constituie și o idee de cadou original pentru cei dragi. Surprinde-ți jumătatea cu un pahar Coffee-to-go personalizat chiar de tine cu o fotografie proprie. Sau creează o siglă personală, ca „glumă” subtilă pentru colegii tăi. La personalizarea paharului Coffee to go sau Tea to go nu îți sunt impuse restricții. Pe PhotoPhancy îți poți personaliza singur(ă) o cană personalizată pentru cafea to go. Trebuie doar să încarci modelul, să introduci textul și ești gata. Fii creativ(ă) și savurează-ți cafeaua dintr-un pahar personalizat pentru cafea la pachet.