În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă de mobil Samsung Galaxy S20 Ultra

Transformă-ți husa de mobil într-un accesoriu care atrage toate privirile! Pe Photofancy îți poți crea o husă pentru Samsung Galaxy S20 Ultra, folosind o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium împotriva șocurilor
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează gratuit imaginile
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy S20 Ultra

Husa smartphone personalizată pentru Samsung Galaxy S20 Ultra constituie un accesoriu elegant pentru oricine - o poți comanda atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Pe Photofancy poți crea rapid și simplu o husă Galaxy personalizată cu un model la alegere. Tu stabilești exact ce anume vom imprima pe aceasta: de la o fotografe de familie și instantanee amuzante din cel mai recent concediu, până la o imagine romantică cu jumătatea ta. Nu există limite în ceea ce privește imaginația. În plus, husa foto Samsung Galaxy S20 Ultra nu te va ajuta doar să-ți dezvălui personalitatea, ci îți va proteja telefonul în mod optim împotriva zgârieturilor, a prafului, a șocurilor sau a murdăriei.

Husă de protecție Samsung Galaxy S20 Ultra, cu fotografie sau nume

Husa clasică de mobil este cea tip hardcase. La noi poți crea o astfel de husă de mobil rezistentă cu modelul ales de tine. Opțional, poți selecta imprimarea de jur-împrejur, pentru ca imaginea să fie vizibilă și pe marginile laterale. Pentru a-ți proteja și mai eficient smartphone-ul, există opțiunea cu bumper, care asigură o protecție premium împotriva șocurilor. Dacă dorești să creezi o husă unicat pentru Samsung Galaxy S20 Ultra, te afli la locul potrivit: datorită imprimeului nostru rezistent la zgârieturi, te vei putea bucura multă vreme de husa ta foto personalizată.

Flipcase Samsung Galaxy S20 Ultra personalizat cu poza ta

Husa tip flipcase pentru Samsung Galaxy S20 Ultra personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere oferă întregului mobil protecția necesară. Datorită procedurii de imprimare textile full-color, în profunizmea fibrei, modelul ales este inscripționat direct pe flipcase. Astfel, acesta este rezistent la uzură și poate fi curățat. În interior există buzunare în care poți păstra carduri sau documente de identitate. Husa pentru smartphone are o închidere practică cu magnet, similar unui carnețel.

Instrucțiuni: personalizare husă foto inscripționată Galaxy S20 Ultra

La noi îți poți crea singur(ă) o husă individuală pentru Samsung Galaxy S20 Ultra: este rapid și intuitiv. Totul se petrece online, așadar nu este necesar să descarci un software dedicat. Mai întâi alegi unul dintre numeroasele modele creative pe care ți le punem la dispoziție sau alegi să creezi un model propriu. Te vom redirecționa automat în configuratorul nostru. Aici poți să încarci fotografia dorită, să introduci un nume sau un text la alegere sau să efectuezi alte modificări. În timpul personalizării, vei vedea permanent husa pentru Samsung Galaxy S20 Ultra în previzualizarea produsului. După plasarea comenzii, imprimăm modelul exact așa cum l-ai creat. În general, husa foto este gata pentru livrare în termen de 24 de ore. În doar câteva zile te vei putea bucura de husa ta unicat pentru Samsung Galaxy S20 Ultra.