În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Borcan pentru bomboane personalizat cu fotografia sau numele tău

Personalizare și imprimare borcan pentru bomboane: dacă dorești să creezi un model propriu pentru un borcan de bomboane, aici poți personaliza cu o fotografie sau un nume un borcan de sticlă cu capac cu filet.

  • Borcan pentru bomboane de calitate superioară, imprimat cu model și text propriu
  • Sigur pentru alimente, potrivit pentru bomboane, cereale, cafea, ceai, condimente etc.
  • Fotografia ta imprimată pe capacul bombat, protejată de un strat de rășină sintetică transparentă
  • Disponibil în două dimensiuni (mediu/mare)
  • Prospețime pură: capac argintiu cu filet, care păstrează aroma alimentelor
Filter
  1. Cutie pentru biscuiți 'Premium'

    189,99 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Borcan pentru bomboane personalizat

Un borcan pentru bomboane personalizat cu propria fotografie este decorativ și practic și poate fi utilizat pentru mai multe tipuri de alimente: nu numai bomboanele o duc bine într-un recipient de sticlă, ci și alte dulciuri, guma de mestecat, tăițeii, cerealele și alte alimente care trebuie păstrate etanș. Însă un borcan pentru bomboane personalizat este o alegere perfectă și atunci când te afli în căutarea unui cadou -îl poți oferi umplut deja cu bunătățiuri (cu ouă de ciocolată de Paște, cu biscuiți de Crăciun sau cu bomboanele preferate la aniversarea zilei de naștere). Chiar dacă nu dorești să oferi în dar dulciuri, poți folosi borcanul ca ambalaj pentru cadourile tale. Poți fi creativ, în limita a doi litri de spațiu. Poți personaliza borcanul pentru bomboane imprimându-l cu o fotografie din arhiva personală sau adăugând un text unuia dintre modele noastre ingenioase PhotoFancy. Este simplu ca bună-ziua! Aici poți încărca direct o fotografie pentru borcanul tău de bomboane, personalizându-l cu modelul dorit. Noi ne ocupăm apoi de imprimare. Poți alege ca borcanul pentru bomboane să aibă modelul creat de către tine, un model din colecția noastră sau un model cu nume. În timpul personalizării, poți urmări pașii realizați cu ajutorul funcției de previzualizare, pentru ca la urmă borcanul să arate exact așa cum iți dorești. Poți personaliza un borcan pentru bomboane și pentru spațiul de recreere de la serviciu: echipa va avea propriul borcan pentru bomboane. La bomboniera personalizată se potrivește bine și un recipient pentru biscuiți – pentru o gamă largă de dulciuri!

Personalizare borcan pentru bomboane cu sigla firmei

O bombonieră personalizată face impresie nu numai pe măsuța din fața canapelei de acasă, ci este eficientă și în domeniul publicitar. De exemplu, destinde atmosfera la orice bufet sau recepție. Poți personaliza un borcan pentru bomboane imprimând pe acesta sigla sau sloganul firmei, iar clienții tăi vor asocia sentimentele pozitive pe care le creează mâncatul dulciurilor cu firma ta. Sau poți oferi cadou borcane pentru bomboane umplute cu bunătățiuri: bomboanele și ciocolata - dulciurile în general - sunt cadouri ideale atunci când vrei să-ți promovezi afacerea. Iar o pusculiță pentru fondul comun de cafea este mult mai atrăgătoare dacă lângă aceasta se află o bombonieră personalizată, din care să poți lua câte o bombonică.

Personalizare borcan pentru bomboane cu numele tău

Cadourile personalizate cu fotografie sunt o idee ingenioasă, însă imprimarea fotografiilor nu epuizează toate posibilitățile. Îți poți personaliza borcanul pentru bomboane și cu un nume. Este extrem de simplu: îți alegi unul dintre modelele noastre, introduci numele sau un text scurt, iar noi creăm un borcan cu numele pe el. Numele ales apare, ca atins de mâna unui magician, pe model și arată ca ieșit din fabrică. Îți poți personaliza borcanul pentru bomboane încercând mai multe modele și folosind funcția de previzualizare pentru a vedea numele, până când borcanul arată exact așa cum îți dorești. Este chiar distractiv să-ți personalizezi singur borcanul pentru bomboane!

Bomboniera personalizată de calitate superioară

Un borcan pentru bomboane personalizat cu fotografie trebuie să fie decorativ pe termen lung și să păstreze etanș bomboanele. Dacă dorești să personalizezi un astfel de borcan la noi, vei primi un articol care îndeplinește exact aceste condiții. Borcanul este fabricat din sticlă transparentă, fără efect de geam mat, pentru ca bomboanele colorate sau celelalte dulciuri păstrate înăuntru să fie vizibile permanent. Borcanul tău pentru bomboane este disponibil în două dimensiuni și poate fi folosit atât în picioare cât și oblic. Capacul cu filet se închide etanș, pe acesta fiind imprimate fotografia și numele. Peste fotografie se toarnă un strat de rășină sintetică transparentă, care protejează fotografia împotriva razelor UV și a zgârieturilor. Acesta creează un efect de lentilă pentru intensitatea deosebită a culorilor din borcanul tău pentru bomboane, păstrându-l mult timp la fel de arătos ca și în prima zi. Borcanul este sigur pentru alimente și păstrează etanș și guma de mestecat sau alte dulciuri. Tu hotărăști dacă îl folosești ca borcan pentru bomboane sau ambalaj pentru cadouri.