În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ceas personalizat cu fotografie proprie în formă de inimă

Personalizare ceas în formă de inimă, cu o fotografie proprie: PhotoFancy imprimă o imagine din arhiva ta personală pe un ceas personalizat, în formă de inimă. Poți personaliza ceasul-inimă cu o fotografie proprie sau cu un model cu nume.

  • Ceas foto personalizat, în formă de inimă
  • Calitate fotografică excelentă
  • Disponibil ca ceas de perete sau ceas de birou cu alarmă
  • Mecanism precis, cu cuarț, și ace indicatoare de înaltă calitate
  • Din sticlă acrilică elegantă sau material sintetic
  • Diferite modele și combinații de culori
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare ceas-inimă cu fotografie- un cadou care transmite un mesaj de dragoste

Un ceas de perete în formă de inimă, personalizat cu fotografie, este ideal pentru îndrăgostiți și o idee perfectă de cadou pentru întreaga familie. Dacă este expus într-un loc cu vizibilitate, acest cadou personalizat cu fotografie transmite un mesaj clar: „Mă gândesc la tine“ și „Sunt mereu alături de tine“. Personalizează-ți pe PhotoFancy un ceas-inimă cu model unicat și rămâi în permanență alături de cei dragi! Caută și alte cadouri personalizate cu fotografie, de exemplu un lacăt, ca semn al iubirii voastre, și oferă-le pe ambele cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Ceasul de perete în formă de inimă, personalizat cu fotografie, va fi cu siguranță apreciat! Sau personalizează alte modele de ceasuri foto pentru prieteni sau membri ai familiei - poți alege orice dorești! Putem imprima orice imagine sau fotografie pe ceasul tău foto în formă de inimă. Ca alternativă naturală la ceasul în formă de inimă, acum poți comanda și un ceas de lemn personalizat cu model propriu.

Imprimare model unicat pe un ceas personalizat în formă de inimă cu fotografie

Dacă dorești să personalizezi un ceas-inimă pentru a-l oferi cadou, suntem convinși că te gândești să comanzi un ceas de înaltă calitate. La urma urmei, cadourile trebuie să fie produse cu aspect deosebit! Ceasurile de perete sunt expuse razelor UV - iar ceasurile personalizate cu fotografie au riscul cel mai mare de a-și pierde din intensitatea culorilor. Ceasurile-inimă cu fotografie proprie oferite de PhotoFancy nu-și vor pierde niciodată calitățile. La noi poți crea un ceas-inimă având siguranța că atât ceasul cât și imprimeul vor rezista multă vreme. Deoarece, chiar dacă ceasul are forma unei inimi, folosim metode de imprimare de înaltă calitate. Poți alege dacă preferi un ceas-inimă personalizat fabricat din material sintetic sau din sticlă acrilică. Pe ambele tipuri de material, fotografia este imprimată cu o claritate deosebită. Însă strălucirea maximă o atinge imprimeul pe sticlă acrilică. Atunci când alegi modelul, trebuie să te aiguri că fotografia are o rezoluție suficient de mare. Formatul Maxi al ceasului-inimă cu fotografie are 53 cm x 43 cm. Asistentul nostru de personalizare îți va spune dacă imaginea ta are rezoluția suficient de mare sau dacă este de preferat să alegi varianta mai mică - 33,1 cm x 26,9 cm. Astfel, este extrem de ușor să-ți personalizezi singur un ceas-inimă cu fotografie.

Personalizare ceas foto în formă de inimă - simplu și rapid

Dacă dorești să personalizezi la noi un ceas în formă de inimă cu fotografie, poți trece direct la treabă. Nu este necesar să instalezi un software dedicat - poți stabili direct în browser ce fotografie să imprimăm pe ceasul în formă de inimă cu fotografie. Pentru ceasul tău foto în formă de inimă cu model unicat poți alege o fotografie din arhiva personală, pe care o poți prelucra, sau poți alege un model cu nume. În ambele cazuri ai posibilitatea de a personaliza ceasul-inimă așa cum dorești. Alege dintre numeroase imagini cu nume modelul care s-ar potrivi cel mai bine persoanei căreia îi oferi cadoul și scrie numele acesteia. Noi îl introducem ca prin minune în model, înainte de a-l imprima pe ceasul tău în formă de inimă. Dacă folosești o fotografie proprie, o putem imprima direct pe ceasul de perete în formă de inimă sau o poți prelucra în prealabil. De exemplu, introdu fotografia într-o ramă, adaugă un text sau folosește filtrele noastre simpatice. Tu stabilești cum va arăta ceasul-inimă cu fotografie!