În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare ceas unicat cu imagini - ceas de birou sau de perete cu fotografii

Personalizare ceas cu fotografii, ca ceas de birou sau de perete: PhotoFancy imprimă mai multe fotografii pe un ceas foto. Tu alegi cele 9 imagini! Indiferent că îl agăți pe perete sau îl expui pe birou, o galerie foto cu ceas va fi întotdeauna un accesoriu elegant. Poți personaliza ceasul cu colaj foto și pentru a-l oferi cadou.

  • Ceas foto unicat, cu 9 modele proprii
  • Diverse combinații de culori
  • Disponibil ca ceas de birou sau ceas de perete
  • Calitate excelentă a imaginilor imprimate
  • Material: sintetic sau sticlă acrilică elegantă
  • Mecanism de calitate superioară cu cuarţ și ace indicatoare din aluminiu
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Idee ingenioasă de cadou: personalizare ceas cu imagini sau ceas cu fotografii

Personalizarea unui ceas de perete cu colaj foto este soluția ideală dacă te afli încă în căutarea unor cadouri și dacă dorești să conferi individualitate locuinței sau biroului. Pe PhotoFancy îți poți personaliza un ceas cu mai multe imagini, iar apoi îl poți folosi ca ceas de perete sau ceas de birou cu 9 fotografii. Poți personaliza un colaj foto cu ceas pentru orice ocazie. De exemplu, ceasul cu imagini poate fi un cadou ideal de Crăciun pentru membrii familiei care locuiesc la depărtare - aceștia se vor bucura cu siguranță să vadă fotografii recente ale copiilor. Și jumătatea ta se va bucura dacă va primi un ceas de birou sau de perete „Colaj foto“, cu fotografii romantice. Sau creează un ceas de perete ori de birou pentru sala de ședințe a fanclubului, cu fotografii ale celor mai palpitante viictorii înregistrate de echipa preferată. Având în vedere că putem imprima orice model posibil pe ceasul cu ramă din imagini, îți poți face chiar ție un cadou. Un ceas de perete cu fotografii din cele mai recente concedii îmbogățește livingul la fel cum un ceas de birou cu mai multe imagini ale celor dragi încălzește atmosfera de la birou. Dacă dorești să personalizezi o galerie foto cu ceas de birou sau de perete, nu ai nicio constrângere. Chiar și pentru birou, un ceas cu fotografii este potrivit pentru a relaxa atmosfera la locul de muncă. Indiferent de ideile pe care le ai pentru ceasul tău de birou sau de perete cu 9 imagini, la noi le poți transforma în realitate!

Ceas de birou sau de perete, personalizat cu fotografii: alege 9 fotografii din arhiva personală

Dacă dorești să creezi un ceas cu ramă din imagini, îți punem la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare. Ceasul cu fotografii poate fi personalizat nu doar cu o singură imagine, așa cum se obișnuiește în general. Noi putem imprima 9 fotografii pe ceasul tău de birou sau de perete - tu alegi cum le ordonezi! Poți stabili și alte detalii ale ceasului cu mai multe imagini: îți permitem să personalizezi chiar și ceasul atunci când îți personalizezi galeria foto de 9 imagini. Personalizarea este extrem de ușoară și o poți face direct în browser. După fiecare selecție se afișează o previzualizare pentru a vedea cum va arăta ceasul tău de birou sau de perete cu mai multe imagini. Dacă nu îți place cum arată în acel moment ceasul tău de birou sau de perete, poți schimba imaginea sau ordinea fotografiilor. Înainte de a imprima cele 9 imagini pe ceasul tău foto, îți oferim posibilitatea de a încerca toate opțiunile de personalizare. Pentru cadranul și rama ceasului foto cu 9 imagini poți alege culoarea preferată - de la negru elegant până la verde aprins. Fiecărei compilații de imagini destinată ceasului tău de birou sau de perete „Colaj foto“ i se potrivește o altă culoare. Mai poți stabili și culoarea acelor indicatoare ale ceasului de birou sau de perete - acestea pot fi albe sau negre. Datorită numeroaselor opțiuni de personalizare, ceasul de birou sau de perete cu 9 imagini devine un accesoriu unicat, care conferă eleganță oricărei case sau oricărui apartament.

Creează un ceas de calitate superioară cu imagini - ceasul „Colaj foto“

Un ceas cu ramă din imagini poate lua cele mai diverse forme - atât un ceas de birou cu fotografii cât și un ceas de perete cu mai multe imagini. Dar ce înseamnă de fapt un ceas cu ramă din mai multe imagini? Fotografiile formează o ramă în jurul ceasului. Galeria foto cu ceas formează un întreg, format dintr-un ceas și din mai multe imagini, și este fabricată fie din sticlă acrilică strălucitoare, fie dintr-o placă sintetică cu imprimeu semi-mat. În ambele cazuri, modelul ales este imprimat pe ceasul tău de birou sau de perete prin metoda imprimării directe, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Suprafața netedă a ceasului de birou sau de perete cu colaj foto nu este întreruptă de rame proeminente - imaginile sunt înconjurate de o ramă imprimată, care va avea culoarea aleasă de tine. Ceasul de birou sau de perete cu 9 fotografii funcționează cu baterie și dispune de un mecanism de înaltă calitate cu cuarț. Poți folosi ceasul cu mai multe imagini imediat ce îl primești - bateria este inclusă. Pe partea din spate, ceasul de birou sau de perete este dotat cu un suport din sticlă acrilică sau cu o agățătoare din metal. Astfel, vei primi fie o ramă foto cu ceas care poate fi expusă pe birou, fie un ceas de perete cu mai multe imagini. Ceasul foto cu mai multe fotografii este rezistent la razele UV. Cele 9 fotografii vor avea un efect deosebit asupra privitorului și dacă sunt expuse pe un birou însorit, și dacă sunt agățate pe un perete. În concluzie, îți poți personaliza ceasul cu ramă din fotografii fără restricții: ai la dispoziție toate opțiunile posibile!