În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă pentru Huawei Mate 20 lite

Dorești să creezi singur(ă) o husă unicat pentru Huawei Mate 20 lite și să o inscripționezi cu o imagine sau cu un nume? Atunci te afli la locul potrivit!

  • Personalizare husă pentru Huawei Mate 20 lite
  • Protecție ideală împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Personalizată cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Imprimeu foto de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Huawei Mate 20 lite

La un smartphone nu este importantă doar tehnologia, ci și husa care îl înconjoară. Aceasta protejează telefonul Huawei Mate 20 lite în mod optim împotriva șocurilor sau a murdăriei. Pentru ca husa ta să fie la fel de unică precum ești tu, îți poți personaliza singur(ă) husa pentru Huawei Mate 20 lite. Indiferent dacă alegi o fotografie sau un nume, creativității tale nu îi sunt impuse aproape deloc limite.

Husă foto Huawei Mate 20 lite personalizată cu o imagine proprie

Dacă dorești să-ți personalizezi husa pentru Huawei Mate 20 lite, poți face acest lucru direct în browser. Nu trebuie decât să încarci fotografia dorită. Apoi, poți folosi și efecte cool pentru a-i da o notă și mai personală. Astfel, husa ta de mobil cu imagine va deveni un accesoriu cu adevărat unicat. Dacă rezultatul corespunde imaginației tale, inscripționăm modelul ales pe husă: un imprimeu în culori strălucitoare.

Carcasă de protecție Huawei Mate 20 lite cu poza ta

La personalizarea husei de mobil pentru Huawei Mate 20 lite poți alege modelul care ți se potrivește cel mai bine: un flipcase clasic din imitație de piele neagră și închidere cu magnet sau o husă universală care oferă protecție completă. La noi vei găsi multe tipuri de huse pentru telefoanele Huawei. Sau poate preferi o carcasă cu bumper, rezistentă la șocuri? Alege husa Huawei Mate 20 lite de care ai nevoie!

Husă smartphone Huawei Mate 20 lite cu fotografie: un cadou perfect

Personalizarea unei huse de mobil este un proces de creație, iar produsul reprezintă un cadou ideal pentru cei dragi. O husă de mobil pentru Huawei Mate 20 lite personalizată cu o fotografie proprie este un articol unicat, care dovedește faptul că ți-ai făcut timp pentru a crea ceva deosebit. Fii creativ(ă) și personalizează chiar tu huse pentru Huawei Mate 20 lite!