În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pânză personalizată și imprimată cu poza ta

Fotografia ta pe o pânză tablou. Calitate extraordinară de imprimare pe un material de pânză de calitate, întinsă pe o ramă de lemn. Efect-galerie de artă datorită imprimării pe suprafețele laterale.

  • Imprimare extraordinară în 6 culori pentru tonuri perfecte ale pielii sau pastel
  • Efect-galerie datorită imprimării suprafețelor laterale
  • Imprimare fără reflexii pe pânză veritabilă
  • Gamă variată de modele cu design
  • Țesătură din pânză întinsă pe o ramă de lemn molid (din păduri gestionate cu certificat PEFC)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Poza ta pe pânză – tablou artistic cu efect-galerie

Fotografiile proprii sunt întotdeauna cele mai bune, deoarece de acestea ne leagă amintiri frumoase și clipe de neuitat. Păstrează aceste momente pentru totdeauna cu ajutorul unei pânze personalizate. Un mod deosebit de elegant de a-ți prezenta imaginea preferată. O pânză personalizată oferă încăperii un fler artistic, indiferent dacă este destinată pentru camera de zi, birou sau hol. La Photofancy poți personaliza online pânza ta. În configurator poți crea cu ușurință o pânză personalizată în mărimea dorită. Imprimarea profesională pe suprafețe mari va garanta motivului tău o imprimare de calitate și culori lucioase. Așadar, pânza personalizată îți oferă avantaje din toate punctele de vedere.

Pânză personalizată și imprimată

PhotoFancy îți oferă mai mult decât o imprimare clasică pe pânză. Înfrumusețează-ți acum pozele prin corectura profesională cu 1-click și cu ajutorul efectelor fotografice creative. Astfel, vei putea adăuga ceva în plus imaginii tale. Ai mai multe imagini și nu te poți decide pe care să o utilizezi pe pânza ta personalizată? Încearcă colajele noastre și creează o pânză personalizată cu mai multe fotografii! Indiferent dacă sunt poze din concedii, de la nunți sau cu diferite orașe, vei găsi cu siguranță un colaj potrivit pânzei tale. Acum doar introdu-ți textul dorit și gata, personalizarea s-a finalizat! Astfel, îți vei crea un obiect decor foarte personal. O idee nemaipomenită de cadou pentru familie, prieteni sau chiar pentru tine.

Pânză personalizată întinsă pe o ramă de lemn, cu imprimare extraordinară

Pânza ta personalizată va fi prelucrată manual „made in germany“. După reazlizarea comenzii, îți vom imprima pânza și o vom întinde pe o placă de lemn molid (din păduri gestionate cu certificat PEFC). Materialul de pânză va fi înfășurat în jurul marginilor cadrului și astfel imaginea va afea un efect-galerie. Pentru o stabilitate a pânzei personalizate, aceasta se va întinde manual. După efectuarea controlului de calitate vom preda comanda, în doar 24 de ore, curierilor.