În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-şi online şi dă la imprimat o tabacheră personalizată cu poza ta

Boxul tău pentru țigări: Personalizează-ți o tabacheră unicat, cu o imagine proprie. Noi imprimăm pe tabachera personalizată modelul ales de tine, iar tu o poți oferi cadou unui fumător.

  • Tabacheră sau box pentru țigări, imprimat cu o fotografie proprie
  • Suprafaţă rezistentă
  • Box pentru 21 de țigări
  • Material: metal cromat (tabacheră)
  • Design clasic şi elegant
  • Box țigări: material sintetic, argintiu metalizat
  • Tabacheră: suport cu clemă pentru 12 ţigări
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creează-ţi propria cutie pentru ţigări cu poze

Mulţi fumători au trăit deja această situaţie. Pachetul de ţigări cumpărat este aşezat în jachetă sau în buzunarul pantalonilor şi după câţiva paşi pachetul este îndoit sau rupt. În cel mai rău caz, minunatele ţigări de foi sunt îndoite sau rupte în două. Ţigara nu mai poate fi fumată! La www.PhotoFancy.ro, toţi fumătorii găsesc soluţia ideală! Tabachera din metal cromat cu suport cu clemă pentru până la 12 ţigări. În magazinul nostru îţi poţi crea tabachera ta conform propriilor dorinţe. Creează-ţi online şi dă la imprimat portţigaretul tău cu propria fotografie. Transformă-ţi cutia pentru ţigări într-un unicat inconfundabil!

Imprimă portţigaretul personalizat sub formă de cutie de ţigări cu fotografie

Tabachera ta cu fotografie – ustensila zilnică şi elegantă a fumătorilor, tovarăşul tău stilat imprimat cu imaginea ta. Cu tabachera ta ai întotdeauna ţigările la îndemână! Când vei mai fi în deplasare, nu vei mai constata niciodată brusc că nu ţi-ai luat ţigările sau că ultima ţigară din pachet a fost fumată. Creează-ţi cutia ta personală pentru ţigări potrivit dorinţelor tale. Încarcă imaginile tale preferate, prelucrează-le cu efectele noastre foto Fancy şi dă la imprimat fotografia finisată pe portţigaretul tău personal. Designul clasic şi stilat transformă cutia ta pentru ţigări într-un produs cu fotografie de calitate. Tabachera cromată din metal cu imprimeu foto stârneşte invidia oricărui fumător. Cutia ta personală de ţigări cu fotografie – accesoriul clasic al unei tabachere!

Creează-ţi propria tabacheră cu poza ta

Trezeşte invidia colegilor tăi fumători – Cu o tabacheră cu propria fotografie. Creează-ţi tabachera personalizată şi dă-o la imprimat! Aspectul original special: Fotografia sau logo-ul tău se prelucrează sub un strat din material sintetic elastic dur, transparent. Această protecţie extrem de rezistentă a suprafeţei conferă vizibilitate fotografiei tale în efect 3D (efect de lentilă). Strălucirea culorii motivului tău este subliniată de suprafaţa bombată. Această tehnologie se numeşte doming. Cu ajutorul balamalei rabatabile cu arc, tabachera ta cu fotografie se închide automat. În concluzie se poate spune: tabachera cu imagine este ideea perfectă de cadou pentru fumători. Creează-ţi simplu online tabacheră cu propria fotografie. Într-o clipă ai creat singur un cadou de înaltă calitate pentru fumători pentru Crăciun! Rudele tale se vor bucura de cadou.