În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPhone 12 mini personalizată cu fotografie, nume sau text

Transformă-ți husa de protecție într-un accesoriu elegant unicat, creând chiar tu o husă foto individuală! Inscripționăm pe husa ta de mobil pentru iPhone 12 mini exact modelul ales de tine.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Imprimeu de calitate superioară
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrare gratuită a imaginilor
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă foto pentru iPhone 12 mini

Transformă-ți husa smartphone într-un accesoriu unicat! Pe Photofancy îți poți personaliza simplu și rapid o husă iPhone 12 mini, pe care noi inscripționăm o fotografie, un nume sau un text la alegere. Descoperă numeroase modele creative, pe care le poți folosi pentru a scoate în evidență numele sau mesajul ales. Sau imprimă fotografia preferată din arhiva personală pe husa ta foto, pentru a avea mereu aproape persoanele care-ți sunt dragi sau cele mai frumoase amintiri. Husele iPhone personalizate nu constituie doar accesorii utile de zi cu zi. Acestea pot fi și cadouri ideale de Crăciun, mici atenții de Ziua Îndrăgostiților sau gesturi de mulțumire cu orice ocazie. Cu siguranță, persoanele cărora le oferi o husă de mobil personalizată vor fi extrem de plăcut surprinse. Descoperă efecte foto, modele și diferite tipuri de huse care vor atrage toate privirile.

Husă de protecție iPhone 12 mini, inscripționată cu o imagine sau un nume

Carcasa din material sintetic este husa clasică pentru telefonul mobil. Inserțiile de metal protejează canturile și partea din spate ale acestuia. Opțiunea cu bumper oferă protecție premium suplimentară împotriva șocurilor. Husa interioară din silicon fixează smartphone-ul pentru ca acesta să nu se deterioreze în cazul unor șocuri. Calitatea superioară a imprimeului și culorile strălucitoare vor atrage privirile celorlalți asupra fotografiei tale. În plus, poți alege și opțiunea de imprimare de jur-împrejur, care permite inscripționarea modelului și pe canturile husei, ceea ce îl va scoate și mai mult în evidență.

Husă de mobil practică: flipcase iPhone 12 mini cu fotografie, nume sau text

O alternativă interesantă este husa tip flipcase pentru iPhone 12 mini. Husa, fabricată din imitație de piele neagră, acoperă întreaga suprafață a smartphone-ului și dispune de o închidere rapidă cu magnet. Datorită faptului că acoperă și ecranul telefonului, husa flipcase oferă protecția perfectă de jur-împrejur pentru iPhone 12 mini. În plus, în înterior are buzunare practice pentru carduri și documente de identitate, pentru a-ți permite să ai mereu la îndemână cele mai importante obiecte. Datorită decupajelor adecvate pentru porturi și cameră, poți folosi fără probleme telefonul iPhone 12 mini și atunci când este protejat de flipcase.

Instrucțiuni: cum personalizezi online o carcasă iPhone 12 mini

La noi îți poți personaliza rapid și simplu o husă de mobil pentru iPhone 12 mini. Nu este necesar să descarci un software: procesul are loc direct în browser. Mai întâi alege tipul de husă care ți se potrivește, apoi selectează unul dintre modelele noastre sau alege să creezi husa fără un model din colecție. Te vom redirecționa automat către configuratorul online, unde poți să încarci o imagine, să introduci un nume ori un mesaj text, să încerci efecte foto sau să efectuezi alte adaptări. Când husa foto va corespunde imaginației tale, vom imprima pe aceasta exact modelul dorit. În general, husa de mobil este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în doar câteva zile te vei bucura de un accesoriu elegant unicat.