În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Selecție specială de cadouri deosebite din lemn - de personalizat, inscripționat și gravat

Cadouri naturale, oferite din inimă - cadourile din lemn sunt la fel de originale, individuale și unice precum ești tu. Inscripționează-le cu o fotografie sau cu un model la alegere.

 • Personalizare cadouri unicat din lemn
 • Calitate fotografică excelentă a imprimeului sau gravură laser precisă
 • Alege o fotografie, un nume sau un text pentru a le inscripționa sau grava
 • Modele interesante de personalizat
 • Gamă variată de idei creative pentru cadouri din lemn
Filter
 1. Cană termo 'Bambus'

  169,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Termos 'Bambus'

  199,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare cadouri individuale din lemn, cu o fotografie proprie sau gravură

Lemnul este mai mult decât un simplu material din pădure. Fiecare fibră are propria poveste. Iar acest lucru este valabil și pentru cadourile din lemn pe care le poți personaliza singur(ă). Indiferent dacă te afli în căutarea unui cadou pentru o zi de naștere sau o nuntă, dacă alegi obiecte de lemn nu vei da greș niciodată - de la pixul din lemn până la cleștele din lemn pentru grătar. Alege o imagine, o fotografie sau o gravură, iar noi inscripționăm sau gravăm modelul ales pe obiectele din lemn pe care le alegi. Dă frâu liber imaginației și, cu ajutorul cadourilor din lemn create chiar de tine, demonstrează-le celor dragi că înseamnă ceva cu adevărat special pentru tine.  Sfat: personalizează acum un model care va fi gravat pe un tocător din lemn pentru micul dejun sau pe un tocător cu scoarță pentru gustări! 

Personalizare și inscripționare obiecte din lemn cu o fotografie proprie

Dorești să-ți amintești mereu de momentele frumoase? Atunci imortalizează-le într-un superb tablou din lemn. Aceste cadouri din lemn pot fi personalizate extrem de ușor și de individual, alegând un model propriu. Prin inscripționarea pe lemnul frezat pentru această procedură, fotografiile tale preferate vor ieși cu adevărat în evidență. Vei vedea că aceste cadouri personalizate din lemn vor fi o surpriză deosebit de plăcută pentru ceilalți.

Cadouri din lemn gravate sau personalizate

Transformă obiectele de zi cu zi în accesorii unicat. De exemplu, gravându-le cu un model personalizat. Astfel, dintr-un simplu desfăcător de sticle vei obține un desfăcător din lemn care nu doar că te ajută să deschizi sticle, ci care poartă și accente din personalitatea ta. Toate cadourile din lemn pot fi gravate individual, pentru a le conferi un stil aparte. Indiferent dacă alegi modele proprii sau motto-uri, la noi îți poți pune imaginația la lucru!

Cadouri personalizate - din natură în lumea cadourilor din lemn

Natura este unică și deosebită. Acest lucru îl dovedesc și cadourile din lemn. Obiectele din lemn nu sunt doar naturale, prelucrate cu pasiune pentru a putea fi oferite în dar, ci constituie și cadoul personalizat ideal pentru o persoană căreia dorești să îi faci o mare bucurie. Cadourile din lemn sunt elegante și potrivite pentru orice ocazie: pentru colegi sau colaboratori, pentru prieteni sau familie. Prin intermediul unui cadou din lemn îți poți exprima într-un mod deosebit sentimentele și gândurile. Descoperă lumea cadourilor din lemn și găsește adevărate bijuterii, cum ar fi, de exemplu, ceasul din lemn. Datorită gamei variate de produse și a ideilor tale personale, lumea cadourilor din lemn nu are granițe! Creează un cadou cu adevărat deosebit! Personalizează un cadou din lemn!